Ievads:
Abyss ir vieta kur var atrast pilnīgi visus runecraftinga altārus. Lai tiktu abysā jums vispirms ir jāizpilda zamoraka burvja mini-kvestu, viņš atrodas tieši blakus abyss. Abyss ir ļoti ātrs un vienkārš veids, kā iegūt vairāk runecrafting xp, taču jums jāuzmanās no visiem pkeriem (player killers), kas stāv un gaida, lai jūs nosistu. Ja apzinaties risku, un ja jums nav bail turpiniet lasīt!


Shot at 2007-06-29

Prasības:

Izietam "rune mysteries" kvestam.

Ieteicams:

51 Maģijas līmenis priekš ardougne teleporta.
Teleportācijas rūņi varrockas un ardougnas teleportam.
Amulet of glory.

Piekļūšana abyssam:

Vispirms dodaties no edgevillas bankas uz ziemeļiem, taisni wildernesā, līdz pamanāt zamoraka burvi (mage of zamorak).
Parunājiet ar burvi un viņš jums pateiks, ka šeit ir pārāk bīstami runāt.
Tākā jūs atrodaties, wildernesā ieteicams uzkāpt uz kāda tuvējā pakalniņa, lai vieglāk varētu saskatīt pkerus!


Shot at 2007-06-29

Dodaties uz varrockas austrumu banku, un tad uz dienvidiem no tās. Ieejiet haosa templī un jūs redzēsiet to pašu zamoraka burvi. Pajautājiet viņam kur viņš iegūst savus rūņus, un viņš jums izstāstīs par abyssu!


Shot at 2007-06-29

Viņš jums pajautās, vai jūs viņam nevarētu palīdzēt, jums vajadzētu atbildēt Jā! (yes)!Un viņš jums iedos orbu, un pateiks, ka jums ir jāteleportējas uz rune essence kaltuvēm no 3 dažādām vietām.


Shot at 2007-06-29

Trīs rune essenču katuvju vietas uz kurām visvienglā nokļūt ir, varrockā, burvju tornī drynorā un ardougnā. Protams ja jūs vēlaties varat arī doties uz katuvēm kuras atrodas "tree gnome stronghold" un maģijas guildā (66 maģijas lvl nepieciešams lai tur iekļūtu. Dodieties turpat varrockā uz jūsu pirmajām kaltuvēm, tad ar glory amuletu teleportējaties uz drynor ciemu un aizskrienat līdz burvju tonim, un tad beidzot teleportējaties uz ardougnu.


Shot at 2007-06-29

Teleportējaties atkal uz varrocku un atkal parunājat ar burvi, viņš jūs apbalvos ar 1000 runecrafting xp un atļauju izmantot abyss.


Shot at 2007-06-29

Teleportējaties uz edgevillu, ehiet atkal wildernesā pie zamoraka burvja, ar labo peles taustiņu uzklikšķiniet uz burvja un izvēlaties opciju "teleport abyss", lai iekļūtu abyss!

Kad jūs būsiet iekš abyss, jums vairs neviens nevarēs uzbrukt.

Pouches:

Abyssā jūs varat dabūt puch. pastāv trīs dažādi pouch veidi; liels, vidējs un mazs. Pouchos jūs varat uzglabāt rune essences; lielāka izmēra puchiem ir nepieciešams lielāks runecrafting līmenis. Jums var būt viens no katra veida puchiem somā, katrā abyss tripā.

Puches var iegūt sitot abyss monstruss abyssā. Katru reizi kad jūs izmantojat puchu viņš paliek mazāks (ja jus vienu reizi izmantojat lielo pouch tas kļūs vidējs, un tad mazs). Ja jūsu puch ir kļuvis mazs, tas nekas, parunājat ar zamoraka burvi un viņš jums jūsu puchu atkal uztaisīs īstajā izmērā.

Puch var ielikt vainu rune essence vai arī pure rune essence, bet ne abus reizē!


Shot at 2007-06-29

Kad esat iekļuvuši abyss...

Kad būsiet abyssā, jums būs jāiziet cauru skill pārbaudei, lai tiktu pie jūsu rūņu altāra.


Shot at 2007-06-29

Ar zaļo punktiņu ir visi skillpārbaudes punkti. Brīdinu: tie vienmēr neatrodas tajās pašās vietās! Katra skillu pārbaude ved uz savu altāri. Lai zinātuuz kuru altāri jūs nokļūsiet pievērsiet uzmanību simbolam virs skillu pārbaudes punkta.

Paldies, ka lasīji, ceru ka patiks.

Laboja , labots 2x