Dominion tornis dos iespēju pieredzējušiem cīnītājiem stāties pretī spēcīgiem RuneScape briesmoņiem no jauna. Tas viss notiks iedvesmojošā jaunā vidē ar stimulējošiem izaicinājumiem, jaunu scenāriju un lieliskām balvām.

 

-Kāpēja režīms (Climber mode) atļaus kāpt cauri visiem torņa līmeņiem, sastopoties ar dažādiem nejauši izvēlētiem briesmoņiem katrā stāvā. Katra uzvara tiks skaitīta un tā pastāvēs līdzi visām sekojošām cīņām attiecīgajā mēģinājumā jeb piegājienā. Lai gan daži no šiem cīniņiem būs grūti, taču lielākā daļa no tiem būs tikai nelieli kavēkļi. Tu varēsi paņemt ēdienu un nomainīt savu apģērbu starp katru cīniņu.

-Izturības režīms (Endurance mode) liedz piekļuvi bankai pēc katra cīniņa, tāpēc visu, ko būsi paņēmis līdzi no sākuma, ar to būs jāiztiek līdz beigām. Šis režīms ir ļoti labs izturības pārbaudījums.

-Īpašais režīms (Special mode) piedāvā virkni izaicinājumus, bīstamus un bieži vien dīvainus pārbaudījumus, kas pārbaudīs tavas patiesās prasmes un atjautību. Aizraujoši cīniņi ar Count Draynor, Elvarg un viņu nelietīgajiem draugiem bez nekā, tikai ar rokām un saišķi ar sprāgstvielām? Kā būtu ar 15 Evil Chickens? Domā, ka spēsi nogalināt Nomad divas reizes vienā piegājienā? Mēs priecātos redzēt, kā Tu to centies paveikt!

-Brīvās izvēles režīms (Freestyle mode) cīnīsimies pēc Taviem noteikumiem. Diemžēl nebūs nekādu balvu izmantojot šo režīmu, taču tas ir lielisks veids, kā iegūt sev cienījamu statusu vai vienkārši izrādīties un cīnīties ar briesmoņiem, kas ir pakļauti Taviem noteikumiem.

-Vērotāja režīms (Spectator mode) atļaus vērot citu spēlētāju cīniņus, kurus esi atzīmējis ar savu dominion talismanu. Uzmundrini savus draugus, svini viņu uzvaras un jūti līdzi, kad viņi tiek sakauti.

Balvas jeb atlīdzības sevī iekļauj: ieročus un sprāgstvielas, kuras var tikt izmantotas tornī; dominion rādītāju, lai izrādītu visiem savus sasniegumus un, lai dotu Tev atbalstu cīnoties ar nākamajiem briesmoņiem, combat pieredzi, stipru un negantu pavadoni, jaunus Melee, Ranged, un Magic cimdus, kurus varēs lietot ārpus torņa. Šie cimdi, kas ar laiku sadrups ir vieni no visspēcīgākajiem cimdiem, ko vien spēlētājs var turēt savās rokās, kā arī tie izskatās izcili!

Svarīgākais, izklaidējaties un cīnieties, lai uzvarētu!

Mod Tim


 

Kā, lai sāk Dominion Tower:

Dodies no Shantay Pass šķērsojot ziemeļu tiltu un virzoties uz austrumu banku, kas atrodas pie River Elid. Ieeja ir nedaudz uz ziemeļiem. Līdz ko esi nokļuvis tur, runā ar torņa pārzini un jautā pēc medaljona, kas teleportēs tevi atpakaļ. Lai iegūtu bildi, SPIED ŠEIT!

Prasības:

  • 110. Combat līmenis
  •  Vismaz 20 no šiem apakšā uzrādītajiem kvestiem. Jo vairāk kvesti, kas atrodas sarakstā Tev būs pabeigti, jo vairāk briesmoņiem Tev tiks dota pieeja, lai cīnītos tornī.
A Void Dance Love Story
Between a Rock... Missing My Mummy
Blood Runs Deep Monkey Madness
The Chosen Commander Mountain Daughter
Contact! My Arm's Big Adventure
The Curse of Arrav Nomad's Requiem
Demon Slayer Recipe For Disaster
Desert Treasure Shadow of the Storm
Dealing with Scabaras Spirits of the Elid
Dragon Slayer The Great Brain Robbery
Dream Mentor The Temple at Senntisten
The Family Crest Toktz-Ket-Dill
Fight Arena Troll Romance
The Fremennik Trials Troll Stronghold
Haunted Mine Vampyre Slayer
The Holy Grail The Void Stares Back
Horror from the Deep Wanted!
Legends' Quest While Guthix Sleeps
Lost City  

Citās ziņās:

  • Vēl projām ir palikusi tikai nedēļa, lai iegūtu Helovīna priekšmetus, tāpēc pasteidzies izpildīt Deathcon II!
  • Klana Citadeļu kaujas laukos tagad ir īpašas vietas, kur varēsi atrast jaunas rūnas un bultas.
  • Liels paldies visiem par jūsu atsauksmēm par Dominion torni Runefestā! Tur atradām lieliskus ieteikumus, tāpēc mēs vēl projām strādāsim pie šī projekta, lai to padarītu vēl labāku! Esi acīgs un ieskaties ik pa laikam jaunākajās ziņās!

Laboja mad, labots 4x