Augsta līmeņa dziru taisītāji tagad var izgatavot jaunas, Prayer atjaunojušas dziras. Šī dzira piecu minūšu garumā atjauno iespaidīgu Prayer punktu daudzumu. Šīs dziras ir lieliskas, ja tev ir maz Prayer punktu un tuvumā nav neviena altāra.

Protams, jums vēl joprojām paliek jūsu Super Prayer pudelītes, kuras jūs varat izmantot, lai atjaunotu Prayer punktus cīņas karstumā, bet jaunās dziras atjauno apmēram par 25% vairāk Prayer punktu nekā Super Prayer Potions un tās ir tirgojamas, padarot tās par lietu, par kuru ir vērts maksāt. Īsāk sakot, jaunās dziras būs plaši pieejams veids, lai nodrošinātu savu Prayer punktu esamību kaujas laukā.

Jaunās Prayer punktu atjaunošanas dziras izgatavošanai nepieciešamas šādas lietas:

  • 94. Herblore līmenis.
  • Fellstak herb, kuru var izaudzēt ar 91. līmeņa Farming prasmi.
  • Morchella mushroom, kuru var izaudzēt ar 91. līmeņa Farming prasmi.

Sēklas un sporas Fellstak herbs un Morchella mushrooms var iegūt no Evil Tree, pārvaldot Misellania kingdom, citiem spēlētājiem, vai arī vilkačiem,  mutated zygomites,  ogre chieftains un augsta līmeņa Slayer briesmoņiem.


                                                                                                       Mod Mark

Citas ziņas:

  • Mēs arī esam veikuši dažas tehniskas izmaiņas Prayer prasmei, no kurām ievērojamākā ir Prayer punkti, kuri ir 10 reizes vairāk, lai iegūtu tādu formātu kāds ir dzīvībām. Šis uzlabojums gandrīz nekādā veidā neietekmēs spēlējamību, tomēr tas ļaus mums veidot interesantākus un daudzveidīgākus uzlabojumus. Kā piemēru, par nākamajiem uzlabojumiem var minēt drīzumā gaidāmo Penance aura, kura atjaunos Prayer punktus, pamatojoties uz saņemto damage, ko būtu ļoti grūti izveidot, ja dzīvības un Prayer punkti būtu atšķirīgos formātos.
  • Tiem kas izmanto Runescape rīkjoslu, mēs esam pievienojuši lielu skaitu iespēju, ar kurām vari to pielāgot tieši savām vajadzībām. Nospied šeit, lai uzzinātu sīkāku informāciju.

Laboja , labots 10x