Klanu svinību mēneša laikā ir sākusies kvestošanas un palīdzēšanas/atbalstīšanas nedēļa un mēs parādam mūsu klanu komūnas izpalīdzīgo un sociālo pusi. Katrs kvests ir ar fantastisku stāstu un piedzīvojumiem pilns un vienmēr ir laba viela pārrunām, tad kapēc nepiebiedroties?

Sākot mūsu Grupu kvestošanu, mēs lūkojam ķerties pie lielajiem RuneScape kvestiem un garantēt ceļā nepieciešamo palīdzību un padomus. Mēs parūpēsimies par Monkey Madness un dosim Jums iespēju izmantot kāroto dragon scimitar, Desert Treasure,  kas dod pieeju senām un spēcīgām burvestībām un iespēju sākt pirmo RuneScape grandmaster kvestu While Guthix Sleeps. Mūsu kvestošanas klani un alkatīgie vientuļie kvestotāji būs gatavi Jūs izvest cauri gan mazajiem kvestiem, gan arī lielajiem un episkajiem kvestiem. Sesiju laikus var apskatīt šajā foruma vietnē.

Ikviens kādreiz savā dzīve ir bija jauniņais, "nūbs" vai "iesācējs", pat, ja tas bija RuneScape Classic dienās. Mēs lūkojamies izmantot izdevību palīdzēt nākotnes labākajiem un klanu biedriem iziet cauri spēles sākuma posmiem ar divkāršo uzbrukumu. Pirmkārt, mēs uzbruksim darbīgākajā nedēļas naktī (sestdienas vakarā), otrkārt, mēs nodrošināsim darbarīkus un lietpratēju padomus, lai palīdzētu Jums arī turpmāk. Ar mūsu rīcības plānu var iepazīties šajā lapā.

Visbeidzot, mums ir padomā daži pasākumi, kuros mēs visi varētu sapulcēties un labi pavadīt laiku. Fishing Trawler un Shades of Mort'ton aizpildīs pārējo brīvo laiku, neļaujot Jums aiziet gulēt. Mēs izmantosim tos nedēļas nogalē, tāpēc uzziniet, kad tas notiek.

Vairāk informācijas par šiem pasākumiem, ieskaitot laikus un datumus, var uzzināt dodoties uz mūsu pasākumu lapu. Pagājušās nedēļas izaicinājuma "Pārbaudi savu prasmi" rezultātus var apskatīties pasākumu lapā.

Mod Timbo & Mod Kathy
Community Management

Laboja , labots 8x