smile_mini.gif . Cav! lol. Izlēmu ielikt interviju ar mums visiem pazīstamu cilvēku (ļoti saistīts ar šo tēmu) biggrin_mini2.gif , bet vispirms tač jāpastāsta ko viņš izdarīja. Tāpēc, jau zin't, kas būs nākamais RSL raksts blum_mini.gif . No ši pasākuma nekas labs neiznāca, jo grūti sakopot info... Visi tik video uzņēmuši... >.<. Cik nu ir, tik ir... Un turklāt, pulkstens ir gandrīz 2 naktī, un esmu noskaities par to, ka visas bildes (izņemot vienu), man uplodo rs.ex.lv kā vienkārši melnu kvadrātu, laigan puse no tām ir manis paša screenotas (kur es ar vienu pacanu aprunājos, un no tā, kad es tajā pasākumā pats biju).

Anyway, izbaudiet wink_mini.gif .

Runescape leģendas: Falador massacre.

Psshhhhhhh... Falador massacre - faladoras slaktiņš angel_mini.gif .

Viss sākās ar to, ka kāds labs cilvēks, vārdā cursed you, pirmais sasniedza 99 constructon un pie viņa notika ballīte. uz to ieradās kādi 1000 cilvēki. Tas notika 111 pasaulē. Kā jau jauns, tikko iznācis skills parasti dara, arī šis sev līdzi nesa kādu gļuku... Cursed you māja bija liela, tāpēc visi uzreiz devās uz interesantāko vietu mājā - dungeon blum_mini.gif . Tur, kā zināms, visi var viens otram uzbrukt. Tuss bija jautrs, bet visam pienāk savas beigas - Cursed you apnika tusēt un viņš visus cilvēkus nebrīdinot izmeta no mājas... Tas aktivēja gļuku. Visi cilvēki, kas tobrīd atradās dungeonā, tagad arī īstajā Runescape pasaulē varēja visus sist. Un, kas ir pats interesantākais, viņiem neviens nevarēja sist pretī, ja vien tam otram cilvēkam arī nebija tā pati spēja - uzbrukt visiem un visur. Tas, ko daži nezin - gļuks neradās no tā, ka serverī bija pārāk daudz cilvēku, kas reizē veica vienu aktivitāti (izgāja no mājas). Tas ir standarta, un izplatītakais variants. Nē, serveris varēja visus cilvēkus panest. Gļuks bija ieprogrammēts skillā. Nez vai tas bija speciāli, vai nē, tas, lai paliek pie JAGEX...
Šī diena bija viena no katestrofālākajām Runescape vēsturē, un tā paliks mūsu visu atmiņās...

Slaktiņš...

Durial321 (visatpazīstamākais cilvēks šajā pasākumā, un arī tagad kļuvis par Runescape leģendu...) ar pārējiem cilvēkiem sāka skatēt visus pēc kārtas Faladorā, Edgevillā, Barbarian villige un citās vietās ap šo rajonu. Apkārt stāvēja ļoti daudz moderātoru, kas aicināja cilvēkus ātri nobankot visas mantas...
Daudzi to uztvēra, kā jautru pasākumu, un skraidīja pakaļ durialam, aicinot nosist viņu un sakot, lai viņš slaktē citus... Tā tas lēnām pārtapa par murgu...


Zaudējumi...

Nav precīzu ziņu, par to, cik daudz tika zaudēts, cik cilvēki slaktēja citus un cik mira. 111 pasaule pāris minūšu laikā bija pilna. Durial sāka visus sist ar ancient burvestībām, pēctam, kad ar whipu viņam apnika to darīt...
Zināms ir tas, ka kopējā pazaudēto mantu vērtība ir mērāma MILJARDOS. Vērtīgākais ko Durial321 ieguva, bija green partyhat, kuru viņš ātri iedeva draugam (kurš apsolīja viņam to atdot atpakaļ uz viņa jaunā acc), bet draugs vienkārši savāca partyhat un nekad, nekad nav devis Durialam ziņu biggrin_mini2.gif .
Pasākums notika kādas 2 stundAS. Un laikā, kad tas notika, anglijā bija nakts - visi jagex modi gulēja. Tiklīdz kāds cilvēks piezvanīja savam radiniekam, jagex modam, un izstāstīja, kas noticis. Viņš ātri izlēca no gultas un sazvanīja Andrew un citus Modus.
Durial321 aizgāja aiz mājas virs bankas, edgevillā, tika izkikots no Runescape, un uz mūžu saņēma banu...

Beigās...

Durial321 un vairāki citi (bet ne visi) cilvēki, kas uzbruka saņēma mūža banu. Mod Peter, pats personīgi atvainojās visiem cietušajiem, tomēr nevienu item jagex, nevienam neatdeva.
Pats ballītes rīkotājs, Cursed You, vēlāk arī saņēma mūža ban. Bet nevis par šo gļuku, bet par Real world trading.
Visu internetuātri pāršalca video vilnis, kurā tas vis ir nofilmēts (neieliktu te video specīali, bet varat meklēt www.youtube.com - Falador massacre).
Interesantākais ir tas, ka gļuks notika 6/6/6 datumā (6. jūnijā, 2006. gadā) - velna skaitlis...

Mazāki slatiņi...

Kāds cilvēks, atklāja kā iedarbināt šo gļuku un vēlreiz pats deva sev šo iespēju uznrukt visiem. Tomēr viņa draugi pārliecināja viņu uzbrukt tikai Botiem biggrin_mini2.gif . Laigan viņš JAgexam atzinās, ka nogalināja vairākus cilvēkus, un ieguva 100.m+ guvumu, viņu nenobanoja.

Vēl kads cilvēks iedarināja šo gļuku, lai novāktu 3 citus cilvēkus, kurus viņš ļoti ienīd. Tas notika Mudskipper vietā (soth no Rimmingtonas mājas portāla).

Nav pārāk garš, jo grūti savākt bij rakstisku info, un daudzko rakstīju pēc paša pieredzes smile_mini.gif . Bildes nav, jo - iemeslu izlasat pašā raksta sākumā. biggrin_mini2.gif .

Pm man idejas, nākamajiem rakstiem. smile_mini.gif

"Sadface" productions, Strelis.