Sveiki smile_mini.gif . Pienācis laiks kārtējam RSL (runescape leģendas) rakstam. šis jau ir 10-ais biggrin_mini2.gif , apaļš skaitlis. Tāpēc lasiet rūpīgi, un atverat šampanieti par godu apaļajam skaitlim biggrin_mini2.gif . Bet ja nopietni, šis būs viens no pēdējiem RSL rakstiem. Domāju beigt tos rakstīt... Nav vairs tāds pieprasījums, kāds bija agrāk. Un, turklāt, nedrīkst jau jums visu izstāstīt smile_mini.gif , ja jūs zināsiet visu, ko es, tad es vairs nebūšu īpašš... Haha biggrin_mini2.gif .
Izbaudiet wink_mini.gif .

Runescape leģendas: Slayerbelle (intervija).


Vai kādreiz esat vēlējušies sasniegt kādu līmeni 99 un saņemt to īpašo apmetni? Lai visiem varētu lielīties, un visis redzētu cik tas forši izskatās? Vai arī vienkārši sasniegt 99 līmeni un priecāties par pašu sasniegumu? Kā būtu, ja jūs būtu pirmais, kas sasniedz 99 līmeni kādā skilā? Es zinu ko jūs domājiet - *visi līmeņi jau sen ir sasniegti 99 <.<*. Tā viš` i`, jā. Tomēr ir tapis šis raksts, un tas ir tuvu saistīts ar 99 līmeni, ar to, ka kāds to ir sasniezis pirmais - par slayer prasmi. Ne gluži par to, kas pirmais sasniedz 99 tiešā nozīmē, jo kā mēs visi zinām, šis tituls pieder zezimai... Šis raksts ir par slayerbelle. Cilvēku, kurš sasniedza 99 slay un saņēma savu sen kāroto cape. Haha, kas tur tik īpašš? Šis cape ir untrimed. Vienīgais šāds slay cape Runescape-ā. Slayerbelle - vienīgais līmenis 99 ir slay. Pat hitpoints nav 99. Un mēs visi zinām, ka par vienu sitienu dod 1, 33 hitpoints xp, un par vienu sitienu dod tikai 1 slay xp. Jūs domājat: "kā tas ir iespējams?". Tāpēc jau ir šīs raksts, -  lai jūs uzzinātu. smile_mini.gif

Es: Sveika, slayerbelle! Kā iet?

Slayerbelle: Sveiks smile_mini.gif . Man viss štokos, paldies.

Es: Tas labi. Nu tad sākšu ar pirmo jautājumu. Kas tev sniedza iedvesmu doties pēc 99 slay cape (untrimed)?

Slayerbelle: Kad sasniedzu 2277 total lvl (maksimālais pirms summoning), es sāku slayot ar lvl 1 defence accountu. Ar to es spēlēju kādu mēnesi vai divus. Tad lovvel palaida baumas, ka es ejot pēc untrimed slay cape. Kolīdz to padzirdēju, uzreiz to noliedzu, jo sapratu, ka tas aizņemtu pārāk daudz laika, gan sasniegt 99 slay atkal, gan sakrāt pietiekami daudz naudas uz jauna acc, lai to paveiktu. Pēc apmēram mēneša man bija neliela draudzīga saruna ar lovvel-u, pēc šīs sarunas, mani nelika mierā doma par iepriekšējam baumām. Es pat iedomāties nespēju, cik daudz cilvēku uzskatīja, ka tas ir neiespējami, un es zināju, ka neviens vēl to nav sasniedzis. Bija tikai baumas un viltotas bildes, bet nebija patiesu faktu, vai RuneScape highscoros uzmeklējamu cilvēku, kas to būtu sasnieguši. Tad es sāku runāt ar Amarajah par matemātiku, par aprēķiniem un visu pārējo padarīšanu. Mēģināju saprast, vai es varēšu to sasniegt uz villaninja - mana lvl 1 defence accounta. Tomēr es izlēmu, ka mazāk raižu būs, ja vienkārši uztaisīšu jaunu acc. Es izdomāju naudas pelnīšanas metodi, izdomāju vārdu savam acc un sāku visu procesu augusta pēdējā nedēļā.

Es: Bet kādēļ mēģināt ko tādu sasniegt, kad tu esi sasniegusi visus līmeņus 99 uz sava main?

Slayerbelle: Nu, es domāju, ka tieši tādēļ es sāku to darīt. Man vairs nebija līmeņu ko sasniegt uz villandra-s, tāpēc varēju darīt ko vien gribēju. Es izlēmu, ka pēc visu līmeņu sasniegšanas 99, es neietu pēc augstāka vispārējā ranka, un nevāktu vēl vairāk xp skillos pēc 99... Es negribēju aizsākt kautko, kas nekad nebeigtos. Tāpēc es izveidoju jaunu acc, lai varētu darīt to, kas man visvairāk patīk - sasniegt līmeņus,   un vēljovairāk - slay līmeņus :p.

Es: Vai bija kāds brīdis, kad gribēji padoties?

Slayerbelle: Ne-e, nevienu reizi. Tas mani drusku pārsteidza. Kad pirmoreiz gāju pēc 99 slay, es gribēju padoties ļoti daudz reižu. Bet kad to mēģināju vēlreiz, viss bija daudz vieglāk un noteikti daudz ātrāk. Ir vieglāk, ja vienreiz jau esi gājis tam visam cauri.

Es: Vai bija grūti pašā sākumā, kad bija jādabū visa nauda uz pilnīgi nekam nederīga acc, jo neko no main pārmest nevarēja?

Slayerbelle: Es izveidoju šo acc pēdējā augusta nedēļā, un uzliku latiņu, ka līdz pirmajam oktobrim es varēšu sākt slayot. Man nebija ne jausmas, cik daudz laika aizņems visu kvestu iziešana un naudas sakrāšana. Viss īstenībā gāja uz priekšu ātrāk nekā bija plānots, un gatava biju jau 21. septembrī, cik atceros. Tas bija smagi, bet man to nācās paveikt. Neko nebūtu sasniegusi arī bez motivācijas un atbalsta, tomēr viss pasākums bija viena jautra padarīšana.

Es: Kādi ir tavi 3 mīļākie uzdevumi?

Slayerbelle: Black demons, daggonoths un kalphite qeens.

Es: Kuri uzdevumi tev visvairāk riebjās, kurus tu mainīji?

Slayerbelle: Jungle horrors un turoth.

Es: Kuri uzdevumi tev ļoti riebjās, bet tu tos vienalga pildi?

Slayerbelle: Dessert lizards un fire giants.

Es: Kādēļ tev nepatīk fire gianti?

Slayerbelle: Jo cilvēki vienmēr sūdzās, kad izmantoju cannon, laigan es uzbrūku tikai vienam...

Es: Vai ir kāds īpašs iemesls, kādēļ nosauci savu acc par "slayerbelle"?

Slayerbelle: Es gribēju, lai man būtu tāds vārds, kas būtu saistīts ar slayer un būtu viegli toatcerēties. Man prasīja daudzas dienas, lai izdomātu šādu vārdu. Daudzi vārdi ar "slayer" tajā ir aizliegti, dēļ slayer prasmes. Tad es izdomāju "sleigh bells" vārdu. Tā ir kā maza vārdu spēlīte, un, kad izrunā izklausās pēc slay bells biggrin_mini2.gif . Kad mēģināju to pierakstīt, man par brīnumu, jagex atļāva arī "slayerbelle"...

Es: vai tev ir arī kādi citi acc?

Slayerbelle: Jā, man ir 4 acc ar diezgan labiem statiem.

Es: Kāda ir sajūta būt vienīgajam, kas ko tādu ir sasniedzis?

Slayerbelle: Sajūta ir laba, un ir liels gandarījums. Laigan drusku jocīgi ar ir, jo es šo acc nekad vairs nelietošu. Mērķis ir sasniegts, un neko vairāk man nevaig.

Es: Vai tev ir kādi lieli nākotnes plāni?

Slayerbelle: Man ir daži mērķi, bet nezinu vai mēģināšu tos piepildīt. Es zinu droši, ka mēģināšu sasniegt 99 summoning. Man patīk sasniegt pašus līmeņus, nevis vākt xp, tāpēc nezinu cik ilgi spēlēšu ar Vill līdz man kļūs garlaicīgi.

Es: Vai ir kautkas, ko gribētu mainīt, ja varētu, laikā, kad gāji pēc 99 slay?

Slayerbelle: Ummm... Ne-e, viss ritēja labāk, nekā biju plānojusi.

Es: Vai domā, ka iesi pēc 99 lsay vēlkādreiz atkal?

Slayerbelle: Jā, ir neliela iespēja, ka to darīšu. Man jāskatās cik lielu lomu manos panākumos spēlēs summoning. Varbūt taisīšu vēlvienu acc, kurā sasniegšu tikai slay, vai varbūt slay ar summoning reizē... Galvenā problēma ir naudas pelnīšana, jo vairs es nevaru merchantot. Bet, protams, ir citi naudas pelnīšanas veidi.

Es: vai tu spēlēji RSC?

Slayerbelle: Jā, es sāku spēlēt 2004. gadā. Man bija 78 combats RSC ar 1008 total līmeni. Range es ienīdu visvairāk, un visvairāk man patika agility. Tie arī man bija vislabākie un vissliktākie līmeņi.

Es: Vai tev labāk patika RSC par RS2?

Slayerbelle: Sākumā man riebās Rs2, es nekādīgi nevarēju pierast pie beta versijas, tādēļ pārvācos atpakaļ uz RSC. Pēc divām nedēļām atkal atgriezos Rs2, jo viņi samazināja RSC serveru skaitu. Esmu mēģinājusi paspēlēt RSC arī šajās dienās, un man tas riebjās biggrin_mini2.gif . RS2 ir daudz labāks, turklāt tam ir slayer smile_mini.gif .

Es: Vai tev ir kādi padomi, jaunajiem slayotājiem, par cik tu to esi sasniegusi 99 divas reizes.

Slayerbelle: nu... man ļoti patīk lunar slaying. Tas ir tik ātrs xp... Bet nav svarīgi kādu metodi lietojat, vienkārši pieturaties pie tās. Slayer nav tas vieglākais skill, un, lai to sasniegtu 99 ir smagi jānopūlās. Katram ir sava metode, tāpēc atrodi tu savējo un ej pēc kārotā smile_mini.gif .

Es: Paldies, slayerbelle par to, ka ļāvi man sevi intervēt.

Slayerbelle: Nav par ko, man pašai patika smile_mini.gif .

Piedodiet, ka nav bildes, bet nez kāpēc man visas bildes ko augšuplādēju pārādījās vienkārši melnas sad_mini.gif .

Ceru, ka patika smile_mini.gif .

"Sadface" productions, strelis.
PM man jaunas idejas, un visu, ko gribat uzzināt par RuneScape vēsturi, vai kādu RuneScape cilvēku smile_mini.gif .