Ievads pirms lasīšanas:
Cilvēki bieži ir domājuši par nokļūšanu nākotnē, vai pagātnē. Izrādās, ka puisēns Harijs to spēj izdarīt jebkurā brīdi. Vienīgais, kas viņam ir vajadzīgs ir krietna deva narkotikas.
Jūs un noteikti arī Harijs domājāt, ka tas būtu forši, nokļūt nākotnē, jeb pagātnē. Jūs varētu mainīt nākotni, palīdzēt cilvēkiem.. bet tajā pašā, laikā jūs sastopaties ar dažādiem šķērsļiem, kas jums var traucēt turpmākajos notikumos.Tā vismaz notika ar pusēnu Hariju, kurš pašreiz stāv pie durvīm gaidot veselu baru policistu, kā arī pazīstamu cilvēku nākam tam pakaļ. Vienīgā problēma, ka šie cilvēki nenāk, lai pateiktos, bet lai nogalinātu..! Harijs jau ir pielādējis pistoli un gaida pirmos viesus, kas nāks iekšā pa durvīm...

Ja jums intresē, kāpēc tā notiek un, kas notiks tālāk, tad jums vajadzētu sākt lasīt.

blood

17 gadus vecs zēns vārdā Harijs, dzīvo normālā ģimenē, kur viņam ir tēvs un māte. Pēdējos gados neviens viņam nepievērsa īpaši lielu uzmanību un bieži viņu ignorēja, kā rezultātā viņš sāka lietot narkotikas. Mācību gads jau tuvojās beigām un zēnam bija 2 nesekmīgas atzīmes, vēl pietrūka trešā un viņš paliktu uz otru gadu. Lai tā trešā nebūtu viņam rītdien ir jāstāsta angļu valoda. Pēc angļu valodas viņš ir sarunājis randiņu ar izskatīgu meiteni, kura viņam jau patika gadu atpakaļ un, kuras uzmanību viņam pēc ilgiem laikiem, beidzot ir izdevies pievērst. Viņam parasti neizdevās randiņi ar meitenēm, tāpēc viņš ļoti uztraucās un angļu valodu viņš arī nevarēja iemācīties...Viņš vēlējās kaut tas viss būtu pagājis, bet kā mēs saprotam, tas nevarēja notikt. Viņam tā bija lielākā velme. Harijs stresa dēļ apēda 2 ripiņas. Pirmais iespaids bija tāds itkā viņš lidotu pa mākoņiem un nevarētu nolaisties uz zemi. Viņam visapkārt viss izskatījas spilgtākās krāsās u nsajūta bija tāda itkā viņš sapņotu.

Nākamajā rītā viņš pamodās un gatavoja somu, lai dotos uz skolu, bet ieskatoties kalendārā viņš bija pārsteigts. Bija sestdiena nevis piektdiena. Viņš ātri atvēra dienasgrāmatu un ieraudzīja septiņnieku par stāstīto angļu valodā. Un nepagāja ilgs laiks līdz atnāca īzziņa, ka meitene, kura viņam patika vēlējās
ar viņu tulīt satikties un atkārtot vakardienu. Harijs paņema jaku un devās uz meitenes nosaukto vietu un satikās. Viņi kopā ļoti labi pavadīja laiku un likās, ka neviens viņus vairs nevarēs izšķirt. Abi kopā pavadīja vairāk kā 4 stundas. Harija tagad esošajai draudzenei atnāca pakaļ brālis, kurš manāmi trīcēja un bija uztraucies. Pastiepu savu roku, lai sasveicinātos, bet viņš izturējās tā itkā to nemanītu. Mēs atvadījāmies un gājām katrs uz savu pusi, līdz es pagriezu galvu un ieraudzīju viņas brālim biksēs iebāstu pistoli. Harijs neko nejautādams devās tālāk, līdz nonāca pie mājas durvīm, kur stāvēja vairākas policijas mašīnas. Harijs bija nesaprašanā, līdz iegāja istabā, kur redzēja savu māti sašautu un mirušu. Visas sienas un gulta bija ar asinīm. Bet tēvs turēja mātes galvu savos apskāvienos un raudāja. es ilgi tur nestāvēju, aizgāja uz tēva istabas paņēma pistoli un devās ārā, lai mēģinātu atrast vainīgo, lai gan zināja, ka vainīgs varētu būt draudzenes lielais brālis. Harijs ilgi nemeklēja, aizgāja uz pagrabu un iešpricēja vienu šļirci ar narkotikām. Un nu viņš līdzīgi kā pagājušo nakti ļoti vēlējās nokļūt piektdienā.

Viņš gulēja un viņam kāds sita pa plecu izrādās, ka tā bija skolotāja, kura modināja Hariju, jo bija pienākusi viņa kārta stāstīt. Harijs protams neko nezināja un izgāja ārā pa klases durvīm atstājot skolotāju ar muti vaļā. Viņš aizgāja uz mājām, paņēma tēva pistoli un gaidīja, kad parādīsies ļaundaris. Slepkava kā neparādījās, tā neparādījās. No rīt viņš pamodās dīvānā ar pistoli rokā un viņam apkārt stāvēja tēvs un māte. harijs bija pārsteikts un nezināja, ko lai tagad dara. Māte un tēvs gaidīja paskaidrojumus, jo viņi nesaprata, kas notiek, jeb kas varēja notikt. Harijs centās iestāstīt, ka māte būtu varējusi nomirt, ka viņa tiks nogalināta... Māte sāka raudāt un tēvs uz viņu sabļāva. Sākās pamatīga histērija, kā arī tēvs atņēma viņam pistoli. Harijs aizgāja uz savu istabu un aizrakstīja tai meitenei īzziņu, bet meitene dusmu pārņemta un nesaprašanā attrakstīja, ka Harijs kautko ir sapīpējies un nekāda randiņa vēl nav bijis un arī nebūšot. Harijā iestājās milzīga panika! Viņš sāka gāzst grāmatplaukus, sāka dauzīt visu, ko varēja. Vēlāk viņš devās uz pagrabu un paņēma vēlvienu kārtīgu devu narkotikas un vēlējās nonākt randiņā ar meiteni.

Viņš pamodās kafejnīcā pie galdiņa, otrā krēslā neviens nestāvēja, bet izskatījās tā itkā tur būtu sēdējusi meitene, jo bija palikusi somiņa. Viņš piecēlās, paņēma somiņu un paskatījās aiz stūri un ieraudzīja, ka meitene, kura Harijam patika bija apķērusi savu brāli. Viņi kopā izskatījās tik laimīgi un vienā brīdi Harijs pat gribēja pagriesties un iet prom. bet tomeŗ viņš tā neizdarīja. Harijs dusmīgs piegāja pie metenes brāļa, jo nākotnē viņš nogalināja Harija māti. Harijs nepaspēja neko pateikt, kad draudzenes brālis teica, ai netraucējot un aizejot citur, kāmēr viņi runājās bet, ko Harijs?? Vai jums liekas, ka Harijs devās? Protams, ka nē.. Harijam kabatā bija tēva pistole, nezināmu apstākļu dēļ, kuru viņš izvilka, pielādēja un pielika draudzenes brālim pie galvas. Viņš lika viņam lūgties, lai nožēlo to ko viņš nākotnē izdarīja, bet protams viņš pats neko nesaprata. Nepagāja ilgs laiks līdz Harijs nospieda''gaili'' un lode ietriecās draudzenes brāļa pierē. Pēc šī trokšņa visapkar atskanēja bļāvieni un katrs skrēja, kur pagadās. Draudzene raudādama nokrita uz ceļiem, lai apskatītu brāli, bet Harijs saprotot, ko viņš ir izdarījis ātrā solī devās uz izejas pusi. Pie beigām viņš sāka skriet, līdz viņš nonāca mājās, kur viņš uzskrēja otrajā stāvā nostājās pie durvīm un domāja par sekam un iemeslu, kāpēc viņš vispār, ko tādu darīja. Ierocis viņam bija pielādēts un viņš bija gatavs šaut cilvēkam, kas pirmais ienāks istabā. Pagātnē itkā draudzenes brālis bija labs cilvēks, bet nākotnē viņš bija slikts. Viņš arī saprata, ka šķērslis viņu attiecībām bija draudzenes brālis, kurš vissticamāk negribēja, lai viņam atņem pēdējo, kas viņam ir(māsu). Tāpēc viņš nolēma atņemt kautko arī man. Harijs saprata, ka dzīvē visu, ko vēlas nekad nevar realizēt. Viņš domāja ilgi un dikti, līdz varēja dzirdēt, ka pie mājas durvīm piebrauc ļoti daudz mašīnas no kurām lielākā daļa pieder specvienībai. Viņi devās uz otro stāvu ar kāju astpēra durvis.. Pirmais kas tās atspēra dabūja lodi krūtis un nokrita zemē. Uzreiz jau nākmais šāviens tika vērsts uz otro vīru, kuram viņš trāpīja galvā, bet līdz trešajam vīram viņš netika, jo viņam krūtīs tika iešautas vairāk par 10 lodēm.


Deagle

Cerams Jums patika, jo peč manām domām šis ir viens no labākajiem maniem stāstiem!

Laboja kilsanta, labots 1x