Grūtums: Viegls

Ilgums: Īss

Vajadzīgās prasmes, misijas: 5 būvēšanas līmenis,  46 maģijas līmenis, jābūt pabeigtam "The Grand Tree" kvestam.

Vajadzīgās lietas: zāģis, āmurs, dubļu rūna (ūdens rūna+zemes rūna), spainis ar koka sulu, piesta un stampa, ozola pagales, kļavas pagales. Rekomendācijas: 13 rūnu gatavošanas līmenis, 45 koku ciršanas līmenis, 58 maģijas līmnis (priekš teleportācijas uz sargtorni), Duelēšanās gredzens.

Sākšanas vieta: runā ar Brimstailu viņa alā netālu no rūķu cietokšņa Atalgojums: 2 kvestu punkti, 250 būvēšanas pieredze, 2, 500 kokciršanas pieredze, 6, 000 rūnu gatavošanas pieredze, 12, 000 maģijas pieredze, maza kristāla sēkla. Runā ar Brimstailu un prasi viņam vai tas ir viņa mājdzīvnieks.Viņš teiks, ka tas ir dīvains nezināms dzīvnieks vārdā Īzijs. Tad viņš sāks runāt par saviem pētījumiem. Viņš tev prasīs, vai negribi dzirdēt kautko no vēstures. Kad viņš pabeigs stāstīt, viņš tev palūgs, lai tu ieej otrā alas daļā. Kad tur ieiesi, ieraudzīsi Oaknoka mašīnu.

Kad esi aplūkojis lietas otrā istabā, atgriezies pie Brimstaila un saki, ka esi apskatījis otru istabu. Brimstails tev palūgs apciemot Hazelmēru un pajautāt viņam par Oaknoku. Lai tiktu pie Hāzelmēra, tev jāaiziet uz pussalu Yanilles austrumos. Ej pa taciņu, paej garām zaļajiem zirnekļiem un uzkāp pa kāpnēm.

Hazelmērs sāks dīvaini runāt: Blah, blah, blah, Brimstail. Kad būsi ar viņu kādu laiku parunājis, viņš ar tevi sāks runāt normāli ar domu lasīšanas palīdzību. Viņš tev pastāstīs stāstu par kauju, kuras laikā Glouphrijs kļuva neuzticams.

Viņš tev iedos žetonu , tad tev jādodas atpakaļ pie Brimstaila. Runā ar Brimstailu un pasaki viņam to, ko tev teica Hāzelmērs, tad parādīsies filmiņa, kā rūķa spoks salauž mašīnu. Tad parunā ar Brimstailu vēlreiz.

 

Brimstails tev teiks, ka mašīna jāsalabo. Pieej pie mašīnas un uzspied opciju "repair" laiieraudzītu, kādas mantas tev ir vajadzīgas. Tev būs vajadzīgas ozola pagales, kļavas pagales, zāģis, āmurs un kautkas, ar ko visu salīmēt. Ej pie Brimstaila un pajautā par salabošanu. Viņš tev pastāstīs, kā pagatavot līmi. Tev ir vajadzīga dubļu rūna, spainis ar koka sulu un piesta ar stampu. Lai iegūtu koka sulu, paņem nazi un spaini, atrod kādu egli (evergreen). Tad uz naža uzspied opciju "use" un tad opciju "use knife on evergreen". Tad paņem dubļu rūnu un piestu ar stampu. Izmanto rūnu uz piestas un stampas, tad tā samalsies putekļos. Putekļus ieber koka sulā. Tev tagad būs maģiskā līme. Tagad paņem āmuru, zāģi, ozola un kļavas pagales un maģisko līmi un dodies atpakaļ pie Brimstaila.

 

Salabo mašīnu uz parunā ar Brimstailu. Tev iedos vēl divus diskus. Pieej pie mašīnas un uzspied opciju "unlock". Vispirms uzliec dzelteno trijstūrveidīgo disku un uzspied uz zaļās pogas. Uzspied vēlreiz opciju unlock. Tad Brimstails tev iedos vēl 3 diskus. Pieej pie mašīnas no sāna, paskaties uz paneli, cipari, kurus tu dabūsi ir pilnīgi nejauši, tādēļ te ir mazs paskaidrojums. Tabulā austāk parāda katras krāsas vērtību. Sarkanā krāsa - 1 oranžā krāsa - 2 dzeltenā krāsa - 3 zaļā krāsa - 4 zilā krāsa - 5 indigo krāsa - 6 violetā krāsa - 7 Reizinot krāsas vērtību ar figūras stūru skaitu, tu iegūsi iznākumu. Aplis - 1 Trīsstūris - 2 Kvadrāts - 4 Daudzstūris - 5 Piemērs:4x1 ir zaļš aplis. Apmainītājs tev dod vērtību, kurš disks tev jāliek iekšā. Kad esi atslēdzis mašīnu, u redzēsi, kā Brimstailā mājdzīvnieks pārvēršas pas Launo Radījumu. Dodies pie Brimstaila un viņš tev tekis, ka Ļaunie Radījumi ir spiegi. Tev jānogalina visi sākot ar to, kas ir Brimstaila alā. Dodies uz Lielo Koku un nogalini to, kas atrodas pie karaļa Narnoda, uzkāp pa kāpnēm, lai nogalinātu pie rūķu pilota stāvošo radījumu. Tad nokāp lejā un nogalini pie Kaujas Bruņurupuča esošo radījumu. Tad dodies zienvidu virzienā, pie ieejas nogalini vēlvienu. Tad dodies netālu no Agility trennēšanas vietas pie dvēseles koka, tur nogalini pēdējo. Kad esi piebeidzis pēdējo, dodies pie karaļa Narnoda un pastāsti viņam par radījumiem. P.S.: Dodies atpakaļ pie Brimstaila, un ej pāri jaunajam kristāla tiltam līdz bļodai. Izmanto savu kritāla sēklu uz to lai iegūtu zāģi, kas dod 3 būvniecības līmeņus.

Laboja , labots 5x