Šodien mans klasesbiedrs teicās atklājis jaunu veidu kā tikt "high" ar elpošanu, bez jebkādas žņaugšanas.

Šai metodei ir ieteicams viens draugs, kas tevi varēs noguldīt zemē, kad būsi atslēdzies. Varbūt tu vari arī viens pats to visu darīt, bet tad vari sasisties un tomēr ir labāk, ja kāds tevi pieskata.

Tātad:

1) Izdarām zemu pietupienu, rokas ir ērti atbalstīt uz ceļiem. Nedaudz noliecot galvu uz leju, izdarām 50-100 ātras, dziļas ieelpas. Draugs stāv aiz muguras.

2) Ātri ceļamies kājās, iztaisnojamies un sasprindzinām sejas muskuļus un kaklu. Līdzīgi kā kad jūs mēģināt pakakāt, bet tā lieta īsi nenāk ārā. Sasprindzināšanas laikā elpošana tiek pārtraukta, kakls ir ciet. Turiet šo sasprindzinājumu (parasti 3-5 sekundes), kamēr ausīs sāk zvanīt un jūs zaudējat samaņu, neelpojiet, kamēr vien varat, ja atslēgsieties, ķermenis tāpat sāks elpot pats no sevis.

 

3) Kad esat piecēlies, draugs jūs satver aiz padusēm un neļauj krītot sasisties, viņš jūs uzmanīgi nolaiž zemē uz muguras, pēc pāris sekundēm jūs sāksiet atjēgties, bet sajūta būs tāda, it kā būtu gulējis vairākas minūtes. Iespējams, ka redzēsiet sapņus, kamēr gulēsiet, jūs varat izdarīt dažādas neapzinātas kustības, piemēram, kāju vai roku raustīšanu. Pamodīsieties pārsvarā ar labām izjūtām, it kā pēc miega.

 

Video:

 

Mans klasesbiedrs pirmajā reizē pacēla gaisā kājas, sāka tās kūļāt, it kā brauktu ar velosipēdu, arī rokas pēc mirkļa pacēla, it kā turot riteņa stūri. Viņš pats neatcerējās un es esmu gatavs apzvērēt, ka viņš netēloja.

 

Ilgstoša šīs metodes atkārtošana var radīt nelielas galvas un plaušu sāpes, neesmu pārliecināts, ka tā ir nekaitīga, it kā tiekot pastiprināta skābekļa apgāde. Ja gaisa trūktu, šūnas sāktu atmirt, bet šinī gadījumā es nezinu, kas notiek.

Atradu:

aizturot elpu, saspringst vēdera muskuļi, kas savukārt izdara spiedienu uz lielajām vēnām un samazina asiņu daudzumu, kas aiziet uz sirdi, kas savukārt samazina skābekļa piegādi smadzenēm un cilvēks noģībst. Atkārtota šī efekta izraisīšana var izdarīt smadzeņu bojājumus un cilvēkiem ar sirds slimībām var sākties sirdsklauves vai sirdstrieka.

 

Pirmajā reizē iesaku izdarīt mazāk ieelpas, lai paprovētu, kas un kā. Ja jums būs pietiekams gribasspēks, apsolu, ka vienmēr izdosies, vēl viens pluss ir, ka šī metode aizņem tikai pāris minūtes.