Nu sveiki mīlīši. Neiešu tagad attaisnoties, bet labi zinu, ka šo pasākumu es stipri iekavējies. Šoreiz rakstu ar divejādām izjūtām - gan ar prieku, gan ar nelielām skumjām. Prieks tādēļ, ka beidzot esmu saņēmies uzrakstīt šo sezonas noslēguma pasākumu, bet bēdas tādēļ, ka Lv Event nākotne ir neskaidra un iespējams, ka šis būs nevien sezonas, bet arī Lv Event kā organizācijas noslēgums. Protams es ceru, ka mēs rudenī tiksimies atkal, bet ko nu daudz muldēt. 

Īsos vilcienos varu pateikt, ka vajazēs kauties, bet protams sava rozīnīte. Sīkāk uzzināsiet lasot tālāk. Tas viss notiks Trešdien 01.07.2009. (1. Jūlijs) 17.30, protams būsim pieklājīgi un ieradīsimies 10 minūtes iepriekš. Pasākums notiks f2p world ar numuru 50, jeb world50.

Tad nu vienu dienu domāju - Kapēc gan ne Clan wars? Tikai tam peišķīru nelielu rozīnīti. Lūk, kas jums jāņem līdzi:

Runescape full bronze

  • Helm - Bronze full helm
  • Amulets - Strength amulet
  • Ierocis - Bronze scimitar
  • Body - Bronze platebody
  • Shield - Bronze Kiteshield
  • Legs - Bronze platelegs
  • Gloves - Leather gloves
  • Boots - Leather boots

Cape - Team 46:

Runescape team-46 cape

Nopērkams pie vīra vārdā Richard kurš Edgeville pilsētā atrodas pie Wilderness ditch

Talk to Richard

NB: Pieļaujams tikai šāds sets. Inventory var atrasties arī ēdiens un strength potions.

Kad viss vajadzīgais būs paņemts dodamies uz Clan wars

Kad esam šeit noteikti Ejam čatā Lv Event!

Clan wars izaicināsim random klanus. Centīsimies izaicināt tādus, kuros ir pēc iespējas vairāk cilvēku. Ieteicams izslēgt public chat, lai būtu redzams, kas tiek rakstīts čatā. Līdzko izdosies izaicināt kādu lielu klanu jādodas iekšā purple portal. Tad mums būs 2 minūtes izkārtoties šādā veidā:

Runescape players

1 lauciņš viens cilvēks. Šādā veidā mums būs jaizkārtojas 2 minūšu laikā pie mūsu portāla ar sejām vērstām centra virzienā. Esmu pārliecināts, ka izskatīsies efektīgi. Kad sāksies kauja nekustamies no vietas un klusējam līdz mums sāks uzbrukt. Respektīvi uzvedamies kā labi organizēta armija. Kad sāksim kauties - dodu vaļu izpausties kā vien varat, vien lūdzu zitikt bez rupjībām. Brīvas vaļas definīcijā ietilpst emote izpildīšana, spamošana Lv Event bestest, vienkārša skraidīšana utt.

Ja mūsu skaits būs ap 40 vai vairāk, vēlāk ar šiem pašiem setiem dosimies uz falador pili. Kad vsi būsim tur, ielogosimies pvp world un dosimies uz falador centru, jo tur kā zināms ir multizona. Secinājumus izdaram paši...

Apkopojums

Kad? - 01.07.2009 plkst. 17.30
Kur tiekamies? - Graveyard of shadows world50
Kāds Čats? - Lv Event
Kas jāņem līdzi? - tieši tas, kas norādīts bildē augstāk un protams labs garastāvoklis.

Vienmēr jūsu Latgals16 un Lv Event komanda.