Šodien garažā atradu vecu kvadraciklu un izdomāju to atjaunot. Kā tāds viņš nerūc, jo elektrība ir saplēsta, beigās arī uzzināju, kas pie vainas. Sāka degt startera kastīte, jo viens vads bija sadedzis (nezinu, kā). Nācās ņemt nost arī visu plastmasu, lai varētu ieraudzīt, kas "Lācītim vēderā". Beigās paņēmu arī bildi un uz šādas nots beidzu darbu. Meiģināšu updatot statusu katru reizi, kad viņu aiztikšu. Nākamreiz ir doma par slēdža nomaiņu atslēgas vietā. Tas nu takā viss un peace!

 

Mazs update- Kaimiņu džekiem nagi niezēja un gribējās paskatīties, kas notiek.Ierūcināja! biggrin_mini2.gif Nākamreiz or doma ņemt nost signalizāciju un tad jau redzēs, ko vajadzēs!

 

 

 

 

 

4.Aprīlis


čau džeki! Šodien aizgāju atkal paknakstīties gar kvadraciklu un 2h garumā noskrūvēju lēnām signalizāciju, noskrūvēju "bagažnieku" (sametinātas šķības trubas, kas stāv uz kvadracikla pakaļas)  un nomazgāju, kā arī noskrūvēju visu pārējo plastmasu. Nākamreiz ir doma krāsot to plastmasu un uzlikt jaunu cdi (Komutatoru), jo iepriekšējais nodega nejaušā kārtā.. 

Bildes


Pirmajā bildē ir signalizācijas sirēna (diemžēl neizdevās nofotogrāfēt pašu signeni, jo izlādējās telefons)


Otrajā bildē ir CDI, jeb komutators. Tas nodega, kad meiģinājām kvadraciklu pielaist.

Trešajā bildē redzams, ka aizmugures plastmasa un "bagāžnieks" ir noņemts.

Signalizācijas sirēnakomutators

Laboja Danalabi, labots 4x