Polypore pazemes mītne ir mītne, kurā var medīt briesmoņus. Mītne atrodas uz salas, River Salve apkārtnē, starp Mage Training Arena un Morytania. To izveidoja Ramokee Skinweaver, kura pameta savu cilti, jo cilts biedri viņu spieda kļūt par dziednieci. Nogarlaikojusies viņa izveidoja briesmoņus, kas apdzīvo šo pazemes mītni. Polypore pazemes mītnē atrodas arī resursu mītne, kurā var ieiet tikai no 82. Dungeoneering līmeņa. Pirmo reizi ieejot resursu mītnē, saņemsi 13, 500 Dungeoneering pieredzes punktus. Agility ceļa saīsne aizvedīs pie vēl vienas īpašas mītnes, kurā, lai ieietu ir nepieciešams 73. Agility līmenis.


Atrašanās vieta:

Lai atrastu Polypore pazemes mītnes ieeju, jums ir jādodas uz nelielu salu, kas atrodas uz Salve upes, starp Mort Myre Swamp un Al Kharid.

Pie tā var nokļūt:

  • Izmantojot feju apli (fairy ring). Kods: B-I-P
  • Skrienot gar Mage Training Arena.
  • Nopērkot Ring of Duelling un teleportējoties uz Al-Kharid Duel Arena.

Iemītnieki

Ramokee Skinweaver, kura izveidoja šo pazemes mītni ir atrodama apakšējā stāvā (līmenī). Mītnes augšējā stāvā atradīsiet mītnes vientuļnieku, kurš pārdod Mycelium Web apbruņojumu un galvenās izejvielas. Iemainot kādu no briesmoņu izmestajām lietām pie viņa, pretī saņemt varēs dažādus priekšmetus.

Dīvaini, taču pēc negaidītas mītnes pamešanas (piemēram, dēļ nejauša pasākuma, uz kuru tevi var aizteleportēt jebkurā brīdi), atgriežoties, briesmoņi, ar kuriem iepriekš cīnījies, uzreiz atsāks uzbrukt tev. Kā arī, līdz brīdim, kamēr nepametīsi šo pazemes mītni, briesmoņi, ar kuriem cīnījies, vienmēr mēģinās tev uzbrukt, pat pēc iziešanas un atkārtotas ieiešanas spēlē. Tas var izrādīties ļoti traucējoši, piemēram, ja netīšām uzbrūk kādam no briesmoņiem, kuram vajag attiecīgu Slayer līmeni, lai to nogalinātu, bet tev tā nav.

Piezīme: Visi briesmoņi ir spēcīgi pret Melee un Ranged uzbrukumiem (izņemot Dwarf Multicannon), taču vāji pret Magic uzbrukumiem. 

Visapkārt mītnei ir redzamas dažādu veidu sēnes, kuras izdala krāsainu dūmu mākoni, kad spēlētājs tām paiet garām. Taču, šie krāsainie dūmu mākoņi nekādīgi nevar ietekmēt spēlētāju.

Piezīme: Nevienai radībai, kas apdzīvo šo mītni, nav nekādas imunitātes vai absorbēšanas spējas pret kādu no maģijas burvestībām.


Briesmoņi

Vārds Bilde Līmenis Prasības Atrašanās vieta
Fungal rodent 9 Nav Visi līmeņi
Infested axe 41 Nav

Trīs augšējie

līmeņi

Fungal mage 120 Nav

Trīs augšējie

līmeņi

Ganodermic runt 140

95. Slayer

līmenis

Trīs apakšējie

līmeņi

Grifolaroo 180

82. Slayer

līmenis

Vidējie līmeņi
Grifolapine 200

88. Slayer

līmenis

Vidējie līmeņi
Ganodermic beast 280

95. Slayer

līmenis

Apakšējais līmenis

Fungal briesmoņi dažreiz izdarīs strauju, negaidītu un salīdzinoši nelielu dzīvības punktu bojājumu. Lai izvairītos no tā, izmanto Neem Oil ar viņu sporām. Neem Oil var pagatavot izmantojot Pestle and Mortar un tukšo krūku. Ar šiem priekšmetiem tavā somā, paceļot tik tikko dzimušās kaulenes (Neem Drupes), tavs profils automātiski saspiedīs tās un ieliks tās tukšajā krūkā, izveidojot Neem Oil. No sporu izdarītā dzīvību bojājuma var izsargāties arī vienkārši, stāvot pāris kvadrātu attālumā no briesmoņa.

Izmantojot Neem Oil uz briesmoņa, var iegūt arī fungal flakes, polypore spore un dažādus augus, kuri ir noderīgi Herblore prasmē kā sastāvdaļas, lai pagatavotu dziras.

Briesmoņi bieži var izmest dažādus augus, kā arī dažādas noted lietas.

 


Laboja Static, labots 2x