Jo KR4!

inro

   Es te tā saslimu normāli ar kkadu pampumu. Siekalu dziedzeri bija vienk uzpūtušies vienkārš nereāli un es domāju, ka man tur kkadas cuciņas orsmt. a tad vis 4il.


a kr4 kuriju 2 gadus 10 cigas dienā

Sēžot mājas man uznācas kārtējas dienas gruzis, tāds man uznāk kkur reizi 15 minūtēs. Es sāku apdomāt to, ka savos 17 gados neko lietderīgu neesmu paveicis vai vienk. pusmūža krīze. 

Nonācu pie tā, ka es vēl vēlos dzīvot un jāmaina visss. ā starpcitu sākumā ( pirmas 2 dienas) man vienkārši bija h*jova un tapec nepipeju.

Pec kada laika es taisišu to updeitu. Hard Core bus skolā, jo tur visi pipe.

 

3 diena. 17.01.2014

4illa  aizeju uz veicīti. Domāju moška man tur paķert tās līmenes vai žuvenes speciālas, izdomāju, ka nafig. Ie4iloju Rimī, paķeru pienu, mangalīti un kon4ijas tās piparmētru. Visu dienu riju paiku jebal. Visu laiku gribās est jebal.

Biš paka4ājos kadas 20 min, tad daskrēju lidz āģīša tirgum. Izdomāju pie reizes vel nodarboties ar sportiše. kr4 3 dienate 4ilā aizvadīta. Un ja jūs neticas Dievam paši vainigi. tas palidz. 

{update} tagad

3 dienas vāks 

Kr4 Pēdējās 20 minutes jūdzos nost. Es no divām edienreizēm brokastim un vakariņām esmu pārgajis uz četrām.

Es beztolkā sāku bļaustīties pa māju un runāju ar sevi. Dirsā es itkā visu vel apzinos, bet man šas var aiziet širms ciet. kr4 Murgs Jow. No vienas puses ar pat sabijos no sevis. 

 

Laboja lakrica, labots 2x