Maziņš dzīves stāsts,kas aizsākās patsmitgadu vecumā,kur aizrāvos ar spēli Runescape. Bet ne par to ir stāsts.Vēlos varbūt kādam rast motivāciju,ja esat saskārušies ar kautko tamlīdzīgu. Šajā rakstā īsumā pastāstīti fakti,ar ko es saskāros.

Ar kuņģa čūlu man bija problēmas jau ilgu laiku,vienkārši nelikos ne ziņas,bet kad sākās jau stipras sāpes vēdera rajonā un diskomforta sajūta,tad protams nācās griesties pie speciālista,kur atklāja visu kā ir.Izrakstīja zāles un ieteica atteikties no daudzām lietām,kas bija manā ikdienas ēdienkartē līdz šim.

Nedaudz smieklīgs stāsts ir vēl arī par,ka bija brīdis,kad tēvam tajā laikā parādijās brīvāks laiks un viņam radās lielāka interese par to ko mēs darām un kas mūs tik ļoti aizrauj un tā nu iedevu viņam sākumā pamēģīnāt pacirst kokus un kačāt cmb prasmes un tā viņam ļoti iepatikās,līd brīdim,kad jau prasīja,lai uztaisam viņam atsevišķu accountu ar nickname - Djikijs.Teikšu tā,ja nebūtu mans tēvs sācis spēlēt,tad diezvai es būtu nonācis tik tālu.
Ar Djikijs account,es biju nopelnījis tajā laikā pāri 8000 latu no Pvm,kas man deviņpadsmit gadīgam bija pat ļoti labi,jo ar to naudu vismaz sanāca nopirkt labu pirmo automašīnu.
Vienīgā aizraušanās un patika,bija pvm,bet kad Jagex sāka grozīt spēli,es sapratu,ka jāpieliek punkts manai Runescape karjerai,jo vairāk neguvu kaifu no spēlēšanas,tas tieši notika uzreiz pēc kuņģa čūlas apārstēšanas,kur man prātā nāca,ka varbūt jāiet pamēģināt sporta zāle.Tajā laikā zināju tikai to,ka vienīgā aizraušanās bija vai nu sēdēt pc,vai nonstopā tukšot leduskapi... biggrin_mini2.gif bet nu tomēr aizgāju un pirmajā reizē apskatījos uz mevi gym kā tur ir.Tā nu uzmetu aci un nepagāja ilgs laiks,kā mani uzrunāja bijušais Maira Brieža fiziskās nodarbības trenneris Agris Freija,kurš man iedvesa vēl lielāku motivāciju pamēģināt un atnākt uz trenniņiem.Tā nu es paņēmu pie Agra,gan trenniņprogrammu,gan pašus trenniņus.
Kuņģa čūlas laikā,es pazaudēju ap divdesmit kg,bija nedaudz vieglāk gan skriet,gan taisīt vingrojumus.

Centīšos apdeitot progressu cik vien bieži iespējams.

 ---pirms 4 menesiem,laikam.

 

 ----Pēc 4 mēnešiem

 

 ----pēc 7 mēnešiem

 

----Pēc 12 mēnešiem

s                                                Ir pagājis diezgan ilgs laiks,kopš pēdēja upgrade,vairāk par gadu .Esmu uzēdies līdz 105kg un ļoti labi uzaudzējis muskuļmasu.Esmu pārtraucis intensīvāk iet uz sporta zāli,bet tagad kopš jaunā gada ir jauna apņemšanās uz boksa nodarbībām iet.

Laboja garaisown, labots 28x