Amorphis miniblogs

  • Amorphis
    -1

    Hei, vai ir kāda pamācība priekš RS3 overall?
    Tas ko vēlos ir metodes/questi/skilli kurus ieteicams pildīt šādi vai citādi/ko pa priekšu, ko pēcāk spēlētājam, kurš RS3 maz ir spēlējis.
    Mani stati šobrīd (visi F2P questi izieti):

    • Bodnieks
      0

      Ja neuzdosi 100 jautājumus, tad pamācība ir "Pajautāt vienam no @raimix, @lemonwave, @Subs, @4fun priekš čata."

    • lemonwave🍋
      +1

      Par noderīgākajiem kvestiem nemācēšu teikt visiem, bet ja nedomā beigt spēlēt un turpināsi kā nākas, tad noteikti kvestus ej cik vien vari un visus, ko vari. Jo ātrāk pabeigsi quest cape, jo pašam būs miers un jaunie kvesti ļoti daudz noderīgas lietas dod.

      Patīk, ka slayo, to noteikti turpini darīt. Farming vari sākt kačāt, ja vēlies papildus nopelnīt, jo seeds tagad ir lēti salīdzinoši ar pašiem herbs un var nopelnīt uz mid/high level herbs. Construction arī kačā, noderēs 75 nākotnē ar savu altar un nebūs jāskraida tie gabali uz citu altāriem.

      Summoning pats par sevi saprotams, kad ir lieka nauda un charms, kačā. Labākais, ko vari taisīt dos vairāk xp, bet ne vienmēr ir labākais veids tā kačāt, ja nav daudz naudas.

      Divination pagaidām uz lower levels vari nekačāt, bet nākotnē tas pats 99 noderēs, pat ļoti.

      Būtībā, combat kačā ar slayer. Dungeoneeringu gan jau kādreiz sāksi un tad jau arī chaotics dabūsi sev.

      Nu nav jau diži ko ieteikt, vienkārši cel augšā skillus, ej kvestus. Nauda nāks no slayer, bet tas prasa laiku, jo nauda nāk no high slayer content. wink_mini.gif

    • Subs
      0

      Dailies

    • 4fun
      0

      Man patīk palīdzēt spēlētājiem, kam ir nepieciešama palīdzība. Taču ne tikai prasa jautājumus 100 reizes dienā, bet gan paši meklē informāciju un tikai kkādu nopietnāku prasa. Mans rsn : 4fun604

      • mailija
        0

        Iemāci man rs

    • Anarhists
      0

      Ja man atbanos kontu, tad es gan jau ari rs3 paspēlēšu varēsim īdēt pēc palīdzības kopā.