Heroes' Quest

Saturs

Firebird's Feather

Master Thieves' Armband

Cooked Lava eel


Grūtums:
Grūts

Ilgums:
Ilgs

Prasības:
25 Herblore, 50 Mining, 53 Fishing, 53 Cooking, 55 Quest points

Ieteicams 43 Prayer

Partneris no pretējās bandas*
Jābūt izpildītiem Shield of Arrav, Merlin's Crystal, Druidic Ritual, Lost City un Dragon Slayer kvestiem
Jābūt spējīgam nogalināt vieglu lvl 111 pretinieku

*Ja pats, ejot Shield Of Arrav, esi kļuvis par Black Arm gang biedru, tev vajadzēs draugu no Phoenix gang. Ja esi no Phoenix, tad vajadzēs Black Arm partneri.

Links uz forumu, kur vari atrast partneri šim kvestam

Nepieciešamie priekšmeti:
Labas bruņas, labs ierocis, daudz ēdiena, Pickaxe, Clean harralander, Vial of water, Fishing rod, Dusty key, Fishing bait un 30 gp. Stipri ieteicams ir Anti-dragon/Dragonfire shield, Antipoison un teleportācijas runes uz Varroku, Faladoru un Ardougne.

Black Arm gang biedram konkrētā kvesta daļā būs jāvalkā Black full helm, Black platebody un Black platelegs
Phoenix gang biedram vajadzēs Bow un Arrows/Crossbow un Bolts.

Apbalvojums:
1 Quest point
Pieeja Heroes' Guild
Iespēja pirkt un valkāt Dragon battleaxe un Dragon mace
3075 Attack, Defence, Strenght un Hitpoints xp
2825 Cooking xp
2725 Fishing xp
2575 Mining xp
2257, 5 Smithing xp
2075 Ranged xp
1575 Firemaking xp
1575 Woodcutting xp
1325 Herblore xp

Kvests:

 Heroes' Guild

1. Lai sāktu kvestu, runā ar Achietties pie Heroes' Guild. Lai iegūtu piekļuvi ģildei, tev jāsagādā viņai trīs priekšmeti: Firebird's Feather, Cooked lava eel un Master Thieves' Armband. Achietties
Šīs mantas tu vari iegūt jebkādā secībā:


1. Tev vajadzēs dabūt Ice Gloves, lai paceltu Firebird's Feather, tāpat paņem visu, kas tev būs nepieciešams, lai sakautu 111. līmeņa pretinieku, Pickaxe, pavairāk ēdiena un kādu ātru prom teleportēšanās veidu.

2. Dodies uz White Wolf Mountain, sāc no dienvidu gala, un ej pa ceļu, kas ved uz ziemeļiem...
 White Wolf


Kamēr nonāc pie Rock slide. Izmanto (Use) savu Pickaxe uz Rock slide, lai tiktu garām. Rock slide

3. Kad būsi izracies cauri, nonāksi pie trim kāpnēm, kas ved zem zemes, un diviem lvl 53 Ice Warriors. Nokāp pa austrumu eju.

Ladder

4. Līdz ko esi nonācis lejā, ej pa dienvidrietumu tuneli, kamēr nonāksi pie vienām kāpnēm, dodies pa tām augšup.
IvarsLadder

5. Zināsi, ka esi visu izdarījis pareizi, ja ieraudzīsi 54. līmeņa Ice Giants. Kāp lejā pa austrumu kāpnītēm. Ladder Ivars

6. Ej uz ziemeļiem pa tuneli, kurā nonāci. Tas ir ļoti garš un tajā mīt lvl 63 Ice Spiders. Tunelis izmetīs līkumu un beigsies pie kāpnēm, kas ved uz augšu. Kāp augšā, bet pēc tam lejā pa vienīgajām kāpnēm. Down the Ladder I went...

7. Turpini iet, kamēr tunelis izvērtīsies par plašu zāli, pilnu ar Ice Warriors, aiz kuriem pie troņa ir pati Ice Queen, kuru tev būs jānogalina. Šī telpa ir Multi-combat zona, tāpēc uzmanies no daudzajiem Ice Warriors, kas tev klups virsū. Lai no tiem izbēgtu, vienkārši nostājies aiz troņa zāles galā.

Throne room

8. Laiks nokaut Ice Queen! Uzbrūc viņai (ja viņa vēl nav uzbrukusi tev) un nogalini, tas ir diezgan viegli izdarāms, it sevišķi ar Protect from Melee. Viņa izmetīs Ice Gloves. Teleportējies vai ar kājām pamet pazemi un noliec visas mantas, atskaitot Ice Gloves, bankā un dodies uz Port Sarim. A battle with the Ice Queen

9. Kad esi tur nonācis, runā ar Monks of Entrana, lai viņi tevi aizvestu uz savu salu. Viņi tevi nevedīs, ja tev līdzi būs jebkāda veida ierocis vai bruņas. Arī Explorer's Ring nedrīkst ņemt.
Monk of Entrana

10. Entranas ziemeļaustrumos, pāri tiltiņam, ir Firebird, kuru vajag nosist. Uzvelc Ice Gloves un to izdari, tam nevajadzētu sagādāt nekādas grūtības, jo viņš ir tikai level 2 ar 5 Hitpoints. Firebird
Mirstot tas izmetīs Fire Feather, pacel to ar Ice Gloves rokā un noliec bankā. Apsveicu! Viens no trim priekšmetiem ir, vajadzīgi vēl divi!
Fire Feather


Šī ir tā kvesta daļa, kur tev vajadzēs drauga palīdzību... Ja pats esi Phoenix gang biedrs, tad partnerim jābūt no Black Arm gang, ja esi Black Arm gang loceklis, draugam jābūt no Phoenix gang.
Brimhaven karte
Black Arm gang
biedriem:
(Vajadzēs Black full helm, Black platebody un Black platelegs)


1. Dodies uz Varrock`u un parunā ar Katrine (Black Arm vadoni). Viņa sacīs, ka bandas parole ir "Four leaf clover" un, ka tev ir jānozog Scarface Pete's svečturis, lai dabūtu Armband. Scarface Pete dzīvo Brimhavenā uz Karamjas salas.

2.Dodies uz bandas štābu Brimhavenā. Pasaki vīram vārdā Grubor bandas paroli. Kad esi ticis iekšā, runā ar Trobert un piesakies atgūt atslēgu. Viņš tev iedos identifikācijas dokumentu (ID paper), ar kuru vari iekļūt Scarface Pete's muižā.
Grubor & Trobert


3. Pirms ej iekšā muižā, uzvelc savu Black armour. Kad mēģināsi tajā ieiet, tevi apturēs sargs vārdā Garv. Parādi viņam ID paper, un viņš tevi ielaidīs. Garv

4. Kad esi iekļuvis iekšā, parunā ar Grip, viņš tev iedos Miscellaneous key. Izej ārā no ēkas un iedod to savam Phoenix draugam.
Ieej atpakaļ mājā un pagaidi, kamēr Phoenix gang loceklis ir savā vietā. Tad dodies iekšā istabā uz ziemeļaustrumiem no ieejas un pārmeklē Cupboard. Blakus esošais sargs sacīs, ka tur atrodas Gripa privātie alkohola krājumi un viņš tevi nogalinās, ja tu kaut ko paņemsi, tāpēc droši mēģini kaut ko nospert. Uzreiz atnāks Grips un tavs draugs varēs viņu caur sienas logu nošaut.
Grip's Cupboard

5. Pacel atslēgu, ko Grips izmeta un dodies uz dārgumu istabu, kas atrodas ēkas rietumos. Paņem divus svečturus (Candlesticks). Vienu paturi, bet otru atdod savam partnerim.

Atgriezies ar savu svečturi pie Katrine un saņem Master Thieves' Armband. Divi priekšmeti rokā, vēl viens palicis!


Phoenix gang biedriem:

(Vajadzēs Bow un Arrows/Crossbow un Bolts)


1. Dodies uz Phoenix gang paslēptuvi Varrokā un runā ar grupējuma līderi Straven. Viņš pavēstīs, ka tev jānozog Scarface Pete's, kurš mitinās Brimhavenā, svečturis, lai nopelnītu Master Thieves' Armband. Viņs tev iedos paroli "Gherkin", lai tu varēstu sazināties ar citiem Phoenix gang biedriem uz salas.

2. Dodies uz Brimhaven saņem un Miscellaneous key no sava Black Arm gang partnera. Runā ar Alfonse the Waiter  un jautā viņam "Do you sell some Gherkins?", pēc aprunājies ar Charlie the Cook un saki, ka esi Phoenix gang loceklis un ka meklē svečturus (Candlesticks).
Alfonse & Charlie 3.


Izej cauri slepenajai ejai sienā, paskrien garām lvl 44 Guard dogs un ieej pa durvīm Scarface Pete's mājā.
Push Wall

4. Izmanto iedoto atslēgu, lai nonāktu blakus istabā. Nostājies pie krustveidīga loga un gaidi, kad partneris ievilinās aiz sienas esošajā istabā Gripu. Kad viņš ir ienācis, bliez viņu nost ar loku un bultām! Viņam ir 22. līmenis, tāpēc tam nevajadzētu sagādāt grūtības.
 kILL Grip!The life and death of Grip



5. Kad būsi viņu nošāvis, Grips nometīs atlēgas, kuras savāks tavs draugs, lai dabūtu svečturus. Vienu viņš paturēs, bet otrs viņam jāatdod tev.

6. Atgriezies pie Straven un saņem savu Master Thieves' Armband. Divas lietas jau ir, atlikusi vien trešā!


1. Runā ar Gerrant Port Sarimas Fishing veikalā, pajautā viņam par Lava eels zvejošanu. Viņš tev iedos pudeli ar Blamish Snail Slime un pastāstīs, kā izveidot Oily Fishing rod. Use Harralander uz Vial of water, tad tam visam pievieno Blamish Snail Slime. Gatavo potion izmanto ar Fishing rod (nevis Fly-fishing rod!!!). Tagad tev ir pret lavu noturīga, taukaina makšķere. Pēc kvesta vari pagatavot Oily fishing rod, dodoties uz Mort Myre purvu un nogalinot tur Myre blamish snail, un tā ķermeni sasmalcinot ar Pestle and Mortar (tavā somā jaatrodas arī Sample bottle, kuru vari nopirkt no Rasolo vai iegādāties Canifis galvenajā veikalā). Ja sajauksi iegūto "Blamish snail slime" kopā ar Harralander iekš Vial of water, atkal iegūsi Blamish oil, ko uzklāt savai makšķerei.

2. Izņem no bankas savu Dusty key, Melee bruņas, Anti-dragon/Dragonfire shield, Fishing bait (katrs noķertais zutis apēdīs tikai vienu Bait, bet paņem vairāk, jo tu nezini, cik no loma piedegs cepot) un kādu ātru prom teleportēšanās veidu. Dodies uz Taverley Dungeon un seko kartei.
Turi uzvilktu Anti-dragon shield, jo tev nāksies skriet cauri Blue dragons midzenim. Iesaku izslēgt Auto-retaliate, jo pazemē ir daudz briesmoņu, kas tev uzbruks, bet griešanās atpakaļ, lai ar tiem cīnītos, tevi tikai kavēs.

Taverley Dungeon karte:

Dungeon map

Skrien cauri pazemei..

Taverely Dungeon

Garām Chaos Dwarwes...

Dungeon Kamēr nonāksi pie vārtiem, kuriem blakus atrodas Lesser Demons. Use Dusty key uz vārtiem, un tu tiksi cauri. Aiz vārtiem atradīsies Blue dragons, tāpēc pārliecinies, ka tev ir Anti-dragon shield, kas pasargātu no viņu uguns, un skrien tiem cauri, neliekoties ne zinis, ja kāds uzbrūk.

Dragons3. Uzreiz aiz pūķiem ir Lava eels zvejošanas vieta. Kad nonāc pie Fishing spot, spied "Bait Fishing spot" un sāc ķert Lava eels. Kad esi vairākus sazvejojis, teleportējies prom un tos izcep.
Apsveicu! Esi savācis visus trīs nepieciešamos priekšmetus!

Bait

4. Atgriezies pie Achietties, nodod viņai visas trīs prasītās lietas un kvests iziets!

Heroes' Quest complete!

Laboja Susuris, labots 9x