Prasības: Back to my Roots

Atalgojums: 10'000 Magic exp, 200 Blood runes, 100 Law runes

Nepieciešamie priekšmeti: Machete, labas bruņas, ierocis, ēdiens, pāris Antipoison potions katram gadījumam, kā arī kāds teleportēšanās veids, ja nu gadījumā tu esi saindēts un nespēj laikus izkļūt no

The Hand in the Sand kvesta laikā tu saskāries ar atdalītu burvja Klarensa plaukstu. Back to my Roots kvestā tu atradi otru plaukstu. Tagad tev ir iespēja nogalināt radījumus, kas mīt Jade Vine Maze, lai savāktu pārējās ķermeņa daļas un nodotu tās apglabāšanai Wizards' Guild saimniekam Zavistic Rarve, kura māceklis Klarenss bija.

 

Dodies atpakaļ uz Jade Vine Maze, kurā biji Back to my Roots kvesta laikā un sāc galināt tur mītošos zvērus, vajadzības gadījumā ar mačeti atbrīvojot sev ceļu. Izdevīgi ir sist Giant ants, ir sevišķi Giant ant soldiers, jo tie tevi nesaindē un parasti atrodas pulciņos, tas nozīmē, ka tev nav tālu jāmeklē, kam uzbrukt.

 

Tev ir jāsavāc vēl sešas Klarensa atliekas (vienai plaukstai tev jau jābūt kopš Back to my Roots kvesta):

  • Left arm
  • Right arm
  • Left leg
  • Right leg
  • Foot
  • Torso

Tas tev paņems kādu laiku, iespējams, vairākas stundas, bet turpini sist briesmoņus un galu galā tu savāksi visas daļas.

 

Kad esi ieguvis savā īpašumā visu nepieciešamo, izņem no bankas plaukstu no kvesta un dodies uz Wizards' Guild, paskandini zvaniņu pie ieejas, un Zavistic Rarve ieradīsies.

Saki viņam: "I have a rather sandy problem that I'd like to palm off on you", un viņš pieņems visas Klarensa līķa daļas, kas tev ir.

Ja būsi viņam nodevis visu, viņš lūgs tevi sagādāt vairāk pierādījumus tam, ka tieši Sandy ir nogalinājis jauno burvi. Viņš liks tev apskatīties Sandy birojā Brimhavenā, un piedāvās tevi aizteleportēt uz turieni - piekrīti. Dodies uz Sandy kantori un pārmeklē rakstāmgaldu, tu atradīsi aizslēgtu dienasgrāmatu (Locked diary). Atver dienasgrāmatu (uzmanies - pastāv iespēja, ka tu kļūdīsies un tev tiks noņemta lielākā daļa dzīvības, atstājot tikai 5 HP, neatkarīgi no tava līmeņa).

Izlasi dienasgrāmatu un atgriezies pie Zavistic Rarve.

Zavistic Rarve

Diary

Kad atdosi to Zavistic, viņš tev pretī iedos 200 Blood un 100 Law runes un tev tiks dota iespēja piedalīties Klarensa apbedīšanā, kaut arī otru pēdu tā arī neizdevās atgūt.

Funeral...

 

Pēc cutscene tu balvā saņemsi 10k Magic exp un aiz Wizards' Guild būs redzams aizbērts kaps.

Atalgojums

 

                                        Gravestone of Clarence...

Laboja , labots 1x