Sveiki, es esmu halfhack un šī būs guide, kā nopelnīt naudu ar Kingdom Managing. To darot, naudu ir iespējams nopelnīt neko nedarot!

Kas ir Kingdom managing?

Kingdom management ir iespēja pārvaldīt salu, par kuras pārvaldienku esi kļuvis pēc Throne of Miscellania questa pabeigšanas.

Prasības

Iziets Throne of Miscellania quests.

Iziets Royal Trouble quests (ieteicams). 

Nauda, kuru vari ieguldīt (vismaz 1, 35m ieteicams).

Approval rating

Approval rating ir strādnieku cieņa pret tevi. Jo lielāka cieņa, jo labāk strādnieki strādās. Cieņu var palielināt palīdzot strādniekiem darbā. Visātrāk cieņu var palielināt ar coal, kuru var kalt salas ziemeļrietumos. Katrs coal, ko sakal, dod 0.8% cieņas. 125 coal pacels tavu cieņu no 0% līdz 100%. Pēc katras dienas, cieņas % pazemināsies par 1%. Vēlams būtu, katru dienu aiziet uz salu un palielināt rating uz 100%, bet, protams, tas nav obligāti. Var mierīgi izlaist pāris dienās, pirms dodies atkal palielināt savu %.

Piezīme: palīdzot strādniekiem, iegūst mazu xp daudzumu, un tev neļaus vairs palīdzēt, kad cieņa būs saniegusi 100%.

Kas jādara?

Paņem savu naudu (un ieteicams arī pickaxe, ja ir nepieciešamība palielināt approval rating) un dodies uz Miscellania salu. Visātrāk ir ar fairy rings (CIP), vai ar enchanted lyre teleportu uz Relleku un no turienes ar laivu uz Miscellania. Dodies pie Advisor Grim, kas atrodas Misscelnea's pilī, un ieliec naudu tā saucamajā salas kasē. Lai nodrošinātu vislielāko peļņu, vienmēr pārliecinies, ka kasē ir vismaz 750k. Katru nedēļu, kad savāksi savāktos resursus, ieliec kasē 525k, bet pirmajā reizē - 1, 3m.

Strādnieku izrīkošana

bilde

piezīme: šis ir tikai piemērs; šādi nevajag izrīkot strādniekus.

Pēc parunāšanās ar Advisor Grim, parādīsies logs, kur varēsi izrīkot savus strādniekus. Sākumā pieejami 10 strādnieki, bet pēc Royal Trouble iziešanas - 15. Strādniekus var izrīkot dažādu materiālu vākšanā, bet, tā kā šī ir naudas pelnīšanas guide, pieminēšu tikai izdevīgāko. Liec 10 strādniekus uz maples. Lielākais profit nebūs no kokiem, bet no seeds. No katriem 100 sacirstiem maples, dabū 1 bird's nest. Šajos bird's nest var atrast dažādas seeds un šie seeds nesīs lielāko peļņu. Atlikušos 5 strādniekus, ja esi izgājis Royal Trouble,  izrīko flax vākšanā.

Resursu savākšana

bilde

Lai savāktu savus resursus, vienkārši parunā ar Advisor Grim un izvēlies savākt resursus. Visi itemi tiks aizsūtīti uz banku, tādēļ pirms resursu savākšanas pārliecinies, ka bankā ir vismaz 10 brīvas vietas. Resursus savāc reizi nedēļā.

Piezīmes

Šādā veidā nopelna apmēram 800k nedēļā, neko nedarot. Ar Advisor Grim var runāt arī izmantojot NPC Contact, bet tā nevar palielināt Approval rating. 

Laboja , labots 2x