Sarežģītība: vidēja

Kvesta garums: īss

Vajadzīgās lietas: virve, antipoison, ēdiens, bruņas, ieroči.

Apbalvojums: 1 Quest point, 500 Defence XP, 500 Hitpoints XP, 500 coins, un varēs iet Dungeon of Tolna

Sākšanas vieta: Aizas ieeja, uz ziemeļrietumiem no Digsite

Sākšana: runā ar Launa

/

Sākumā:

1. Runā ar Launa un piekrīti izglābt viņas dēlu un vīru.

2. Izmanto virvi lai nokāptu pa aizu lejā. Jūs atradīsiet sevi Rage Room. Noņemiet savu ieroci un paņemat jebkuru piedāvāto ieroci. Ar šiem ieročiem jūs varat nogalināt monstrus, kas ir vajadzīgi priekš Rage room. Jūs varat nomainīt ieroci jebkurā laikā.

/

3. Katrs ierocis nogalina citu monstru. Nogaliniet monstrus lai piepildītu Rage level .

/

4. Ieroča vārds- Monstra vārds
Sword- Angry unicorn
Spear- Angry bear
Mace- Angry rat
Battleaxe- Angry goblin

5. Kad jūsu rage level ir pietiekami liels, jūs redzēsiet īsu klipu par to kā Tolna pameta Launa. Kad esat pabeidzis skatīties ejat caur exit un jūs sasniegsiet Fear room.

6. Šajā istabā pārvietojaties apkārt pārmeklējot caurumus līdz parādās 42lvl nāve (25hp). Nogalini vairākas nāves līdz tev vairs nav bail.

/

7. Kad jūs būsiet nogalinājuši pietiekami daudz nāves, jūs ieraudzīsiet caurumu kurš iededzas. Ejat caur to un jūs nonāksiet Confused Room.

8. Šajā istabā ir daži level 43 Confusion beasts (28 hp) viņi var tevi saindēt. Tikai viens no viņiem ir īsts pārējie ir tikai tavas halucinācijas. Uzbrūc viņiem līdz tu uzzini kurš ir īstais. Pārējiem tu varēsi iesist tikai no 0’s līdz 8th un tad viņi pazudīs. Kad jūs nogalināsiet īsto durvis pazudīs. Turpiniet viņus nogalināt līdz tikai vienas durvis ir palikušas.

/

/

9. Ejat šīm durvīm cauri un jūs parādīsities Hopeless Room. Nogaliniet katru 40lvl Hopeless creature. Katru vajag nogalināt vismaz trīs reizes lai viņš patiešām būtu miris. Kad jūs visus viņus būsiet nogalinājis parādīsies hope bridge. Pārejat tiltu un ejat uz exit.



10. Jūs redzēsiet īsu filmiņu, pēc tam sagatavojaties cīņai pret Tolna. Nogaliniet katru no viņa 46lvl galvām (37 hp). Kad visas trīs būsiet nogalinājis Tolna atkal pārvētīsies par cilvēku.

/



11. Runājiet divreiz ar Tolna un kvests būs pabeigts.

Soul's Bane reward

Laboja Mad182 @ 26 Jan 2008 02:27 pm

Laboja , labots 1x