orb making

 

Šis ir AFK naudas pelnīšanas veids, proti, ir iespējams lielu uzmanību nepievēršot tam, kas notiek spēlē pelnīt daudu iegūstot pieredzes punktus Magic skillā. 

Nepieciešamās lietas - unpowered orbs, cosmic rune, jebkāda tipa air staff un amulet of glory (4). 

equipment

Nepieciešamās prasmes - 66 Magic līmenis. (Ja jums ir mazs Defence un Constitution līmenis, ieteicams arī 43 prayer līmenis priekš melee protection no Black Demoniem). 

 

Liela daļa no noris Wildā, tas nozīmē, ka jebkurš ap jūsu līmeni var jums uzbrukt un tieši tādēļ nepieciešāms līdzi nēsāt amulet of glory, kas nodrošina teleportu un nav ieteicams līdzi nēsāt lielu risku, bet ja vēlies iegūt kaut nedaudz lielāku aizsardzību no citiem spēlētājiem, velciet pēc iespējas labāku dragonhide apbruņojumu, tas jums palīdzēs aizsargāties no tele-blokiem. 

Inventory - Somā turam 27 unpowered orbus un līdz 300 cosmic rūnas. 

inv 

 

Summoning - Lai iegūtu lielāku peļņu no katra tripa (reizes, kad dodaties uz obelisku), ieteicams izmantot war tortoise (67 summoning līmenis) vai vēl labāk- pack yak (96 summoning līmenis). Atcerieties, ka jāatstāj vismaz dažas brīvas vietas jūsu mājdzīvniekā, lai efektīvi ātrāk apmainītu air orbus pret unpowered orbiem. 

...

 

Sākums - Tātad, lai visu sāktu, nopērkam visu nepieciešamo un dodamies uz Edgeville banku, lai sagatavotu inventory un mājdzīvnieka inventory. Pēc tam dodamies uz dienvidiem no bankas, kur atradīsiet pazemes eju. 

Ieejot ejā, mums paveras tuneļi.

ceļš

 

Kad esam pie obeliska, sameklējam spellbook sadaļā Charge air orb, uzspiežam uz tās un pēc tam uz obeliska. Izmantojam iespēju "all" un palēnām visi unpowered orbs pārtaps par air orbiem. 

...

 

Kad visi unpowered orbi ir pārtaisīti par air orbiem, iztukšojiet mājdzīvnieka inventory un kad unpowered orbi ir beigušies, dodieties atpakaļ uz Edgeville banku ar Home teleport palīdzību vai arī ar Amulet of glory, kas ir ātrāks veids, taču nav ekonomiski. 

teleport


Ienākumi - 

money made


Nopelnītie pieredzes punkti- 76 exp no katra orb 

Air orbi nopērkas ļoti ātri un par to nav jāuztraucas. 

Ar šo metodi var pelnīt ap 1m stundā.

Paldies lietotājam riilis par profila sharing. Ceru, ka noderēs.