Kur atrodas?-Dienvidos no Varrock

Kas vajadzīgs lai tur tiktu?-33 QP

Memberiem?-Nē

Lai atrastu Champion's Guild tev vienkārši jāiet uz dienvidiem un jāsoļo uz rietumu kviešu lauka pusi.Šī ģilde ir ''mājvieta'' minispēlei Champions Challenge, kā arī divi veikali.

Ēka:

Champion's guild ēka sastāv no 2 stāviem, virtuves, un dārza.Pirmo stāvu izmanto Champion's guild lockeļi.Kad būsiet saņēmis izaicinājuma rulli, tev teiks lai tu ej uz ēku satikt čempionu, kurš tevi izaicināja(sīkākai informācijai skatīties Champions Challenge minigame guidi)

1.stāvs

Šeit atrodas virtuve, dārzs un galvenā istaba un slazds(pieejams tikai p2p).Istabā jūs sastapsiet Guild Master.Ja šī ir jūsu pirmā reize Champion's guild, tad viņš jums pastāstīs par Rune platebody, kā to iegūt.Pie viņa jūs varat sākt arī Dragon Slayer kvestu.Tad viņš tev iedos Maze key, ar kuru varēsi tikt iekšā Melzar's maze(daļa no kvesta).

Blakus atrodas dārzs, kurā ir Chicken(Lv1)Uz viņiem var ātri un labi iesākt trenēt maģiju vai ranged.Tie arī noder ja vajag ātri savākt Feather.

 

 

Bet savukārt virtuve noder tad, ja gribat kaut ko uztaisīt ēst, piemēram, no Chickens dabūto

gaļu.

 

2.stāvs

Šeit jūs sastapsieties ar 2 pārdevējiem.Scawo un Valaine, var apgādāt jūs ar lietām, kuras reti ir sastopamas citur Runescape.Šajā stāvā vēl atrodas lāde, kurā nav nekā, un kāpnes, kas aizvedīs jūs atpakaļ uz pirmo stāvu.

Scawo veikals:

Valaine veikals:

 

Paldies, ka lasījāt, ceru ka patika!

33wanted33

Laboja , labots 3x