Kvesta grūtība: Ļoti viegls

Kvesta garums: Īss

Nepieciešamie kvesti: Nav

Nepieciešamās prasmes: Nav


 

Nepieciešamās lietas - Spainis ar ūdeni (bucket of water)
Ieteicamās lietas:
Ice gloves

Ja ir zems līmenis zem 40, tad būtu ieteicams bruņas (cīnities nevajadzēs).

Kvesta atlīdzība: 1 Kvesta punkts un 500 monētas (coins)


 

Kvesta sākuma vieta: Zem East Ardougne, blakus Zoo.

1.Parunā ar Brother Kojo.

Brother Kojo jautās tev palīdzību pēc viņa 4 mehānismiem. Un savienot kopā ar vārpstiem. Visus 4

  • 1.Melns
  • 2.Balts
  • 3.Sarkans
  • 4.Zils

2.Šeit redzama karte ar visiem (cog) un kur viņi atrodas.

3. Melnais mehānisms. Jums ir jāmeklē istabā kur ir 4 durvis. Pagriezies pa labi tālāk jums jādodas cauri velvienām durvīm. Tur atrodas zirnekļi un Cog ir ieskauts uguns liesmās. No zirnekļiem nav jābaidās tie ir 2 līmeņa, kā arī uguns jums neko nevar izdarīt.

Lidzko esat atradis un pacēlis dodaties atpakaļ kur nokāpāt kvesta sākuma un tur jūs ieraudzīsiet melnu vārpstiņu savienojat mehānismu ar vārpstiņu.

4.Sarkanais mehānisms. Dodaties uz krāsaino kvadrātu nākamajā istabā tad dodaties caur durvīm.Sarkanais kvadrāts rāda dienvid-austrumos. dodaties uz nākamos istabu pie 3 cilvēkēdājiem (53 līmenis) un tur jūs redzēsiet sarkano mehānismu.Jums nav viņi jānogalini vienkārši dodaties garām un savāciet mehānismu:

5.Dodaties atpakaļ uz 1. stāvu pie kāpnēm un savienojat sarkano vārpstiņu ar mehānismu.

6.Baltais mehānisms.Dodaties lejā pa kāpnēm uz istabu kur ir Kvadrāts.Dodaties pa Ziemeļ-Rietum durvīm. Turpinat iet Ziemeļ-Rietum virzienā līdz ieraudzīsiet žurku indi paceļat to un ejat uz Austrumiem no žurku būra un jūs redzēsiet divas sviras:

Paraujiet sviras un žurkas iznāks ārā, tad ejat pie Food Stall(siles) talāk ieberat tur indi. Nākošais dodaties pa durvīm un ieraudzīsiet mehānismu: Paceļat to un kāpjat pa kāpnēm augšā uz 3. stāvu un savienojat mehānismu ar vārpstiņu.

7.Dodaties augšā pa kāpnēm un jūs iziesiet ārā no clock tower:

Tagad ejat pie Brāļa cedric (no monk's friend questa) un uz austrumiem no viņa mājas un pie kamieļ būra ir trepes, kas ved lejup.Tagad ej pa tām un tu nonāksni tunelī, ej kamēr ieraugi 2 līmeņa goblinus.Kad esi ieraudzijis ej tālāk līdz ieraugi durvis ej pa tām iekšā un redzēsi zilo mehānismu. Tagad ej augšā pa kāpnēm, kas tur ir un tu ieraudzīsi zilo vārpstiņu savieno to ar mehānismu. Kad esi visu izdarijis ej pie Brother Kojo un pasaki, ka visu izdarijis esi un pabeidzis kvestu.

Laboja , labots 3x