• Sarežģītība: Vidējs
  • Garums: Vidējs
  • Prasības: 20 Firemaking, 30 Farming, 36 Crafting un 21 Quest points.
  • Nepieciešamās lietas: 1 ball of wool, 3 papyrus, Potatoes (10), Candle (neaizdedzināta), 12 willow branches, 10 silk, Red dye, Yellow dye, Bowl, 8 Empty sacks, Tinderbox un 10 normal logs.
  • Ieteicamās lietas: Amulet of Glory(4), Boots of Lightness, Spotted cape vai Spottier cape un Penance gloves.
  • Pēc kvesta iziešanas Tu iegūsti: 1 quest points, 2k Crafting XP, 3k Farming XP, 1.5k Woodcutting XP, 4k Firemaking XP, Bomber cap, Bomber jacket un pieeju jaunajai Balonu transporta sistēmai.

Dodoties uz Entranu, neņem līdzi apbruņojumu, citādi Tev to liks aiznest uz banku. 1. Pirms Tu sāc kvestu, neaizmirsti paņemt līdzi šīs lietas: 3 Papyrus, 1 Ball of Wool, 1 Candle un 1 Potatoes(10). Lai sāktu kvestu, parunā ar mūku Auguste. Viņš atrodas Entrana salā uz ziemeļiem no Herblore veikala.


2. Sākam runāt ar mūku, un lēnā garā viņš Tev pastāstīs par sava gaisa balona ideju un to, ka viņam ir nepieciešama Tava palīdzība. Piekrīti palīdzēt, un viņš Tev parādīs shēmu, pēc kuras vēlas veidot savu gaisa balonu.

3. Kad esi pārskatījis neizlasāmo gaisa balona shēmu, parunā vēlreiz ar Auguste, un viņš Tev pateiks, kuras mantas viņam ir nepieciešamas, lai izveidotu mazu origami balonu.

4. Kad esi ieguvis visas mantas, dodies atpakaļ pie mūka un nodod viņam vajadzīgās mantas, un tad viņš arī pateiks, kas Tev ir jātaisa. Lai uztaisītu Origami balonu, vadies pēc šī principa:

Lieto vienu Papyrus gabalu uz Ball of Wool. Tas izveidos tev Balloon structure, un tam ir jāliek virsū Candle. Kad Tu būsi visu apvienojis, parunā atkal ar Auguste un gatavojies pirmajam testa lidojumam.

5. Testējot pirmo lidojumu, izrādīsies, ka balons nodegs. Ai, nu ko lai mēs darām? Parunā vēlreiz ar Auguste, un runā par nākamo testu.

6. Nākamais balona tests arī izrādīsies neveiksmīgs, bet tomēr Auguste sapratīs, kas un kā jādara, tāpēc viņš Tev liks atnest jaunas mantas, lai pabeigtu lielo balonu.

Viņš Tev liks atnest: Yellow dye, Red dye, 10 Silk, Bowl un 8 sandbags. Ja Tev ir kāda no mantām līdzi, tad dod viņam uzreiz, jo ar pirmo reizi Tu nevarēsi visu viņam iedot, tāpēc Tev būs jādodas uz tuvāko banku, kas atrodas Draynor Village.

7. Empty sacks ar smiltīm var piepildīt uz austrumiem no Herblore shop.

8. Kad esi visas mantas iedevis Auguste, dodies pakaļ Willow branches. Kad esi atpakaļ pie Auguste, Tev no Willow branches būs jāuztaisa balona grozs. Lai to izdarītu, spied uz tā lielā metāla gabala, ap ko Auguste visu laiku staigā apkārt. Neaizmirsti paņemt līdzi 10 Logs, jo tos Tev vajadzēs nākamajā uzdevumā.

9. Tālāk Tev ir jānogādā Auguste uz galamērķi jeb Taverley. Lai izpildītu puzli pareizi, Tev jādara viss pēc šādas taktikas:

1 pagale, 1 smiltis, 9 relax, 3 brūnās virves, 7 relax, 2 pagales, 7 relax, 1 pagale, 9 relax, 8 relax, 1 sarkanā virve, 1 brūnā virve, 2 relax, 1 pagale, 4 relax, 1 brūnā virve un 1 relax.

10. Ja Tu nokļūdijies, paņem jaunas 10 pagales un dodies atpakaļ pie Auguste, un atkārto to pašu. Ja Tu visu izdarīji pareizi, tad Tev vajadzētu nolaisties kopā ar Auguste Taverly pilsētā. Parunā ar Auguste, un Tu saņemsi balvu.

11. Apsveicu, Tu pabeidzi kvestu!


Laboja , labots 2x