Sveicināti Prayer ģildē - Saradomina mūku mājās. Prayer ģilde jeb Monastery atrodas uz rietumiem no Edgevillas un uz Ziemelrietumiem no Barbaru ciemata. Cerams būs interesanti izpētīt ko var darīt un dabūt Prayer ģildē, no pirmā stāva līdz otram. Lai vispār tiktu uz otro stāvu, ir nepieciešams 31 Prayer līmenis.

Sākšu iepazīstināt ar 1. stāvu.

Pirmajā stāva, Monastery ir dažas interesantas lietas, ko tu vari izdarīt. Lai gan Monastery nav gluži tas pats, kas Prayer ģilde, tomēr tās ir cieši saistītas vietas.

 

Wilderness grāvis. (1)
Monastery ziemeļu daļā atrodas aitas un 2lvl auni, tieši pie pašas Wilderness ieejas. Ar šķērēm jūs šīs aitas varat apcirpt un iegūt vilnu. Pildot Rag and Bone Man kvestu, jums no auniem var izkrist auna galvaskauss.

Kāpostu un rožu dobes (2)
Nedaudz tuvāk Prayer ģildei ir kāpostu dobe, kurā aug 12 kāposti. Apēdot vienu var sev atjaunot 1HP. Turpat ir arī baltas, rozā un sarkanas rozes.

Iekšpagalms (3)
Ejot dziļāk Monastery jūs nonāksiet iekšpagalmā. Tur ir 4 strūklakas un daži 5lvl Mūki (monks) Tu vari šeit piepildīt ar ūdeni savas bļodas, spaiņus un citus izstradājumus ar ūdeni. Mūki ir laba vieta iesācējiem kur trenēties, jo viņi maz sit un paši atdziedina sev dzīvības. Ja uzspiedīsi "Talk" varēsi palūgt, lai tevi atdziedina.

https://img178.imageshack.us/img178/4682/444444gs8.png

Prayer ģildes koridori (4)
Dodoties augšup uz Prayer ģildi, jums būs jāiet pa vienu no koridoriem un tad augšup pa trepēm. Lai varētu uzkāpt pa trepēm nepieciešams 31 Prayer līmenis. Mājas austrumu daļā ir Abbot Langley, kurš tevi arī var atdziedināt.


Prayer ģilde
Ja tev ir vismaz 31 Prayer līmenis, tu varēsi doties augšup pa kāpnēm uz Prayer ģildi, kur tevi sagaida dažas interesantas lietas.

Kharid scorpions (1)
Ja kāpsi pa austrumu kāpnēm, uzreiz nonāksi pie mazā, mīlīgā skorpiona. Tu vari mēģināt viņu noķert, bet ja tev nav speciāls ķeramais no Scorpion cather kvesta, tev nekas neizdosies un tev tikai viņš iekodīs un atņems 3HP.

Mūku drēbes atjaunošanās vieta (2)
Ja esi uzkāpis pa austrumu kāpnēm, dodies tālāk uz ziemeļu istabu un redzēsi uz galda Monk robes. Monk robe top dod +6 Prayer bonusus, bet bottom +5.

Altārs (3)
Dodies tālak uz mājas galu un nonāksi pie Altāra. Šis ir speciāls Altārs, kurš dod papildus 2 prayer punktus. Piemēram 43/41. Tas nozīme, ka jums ir 41 Prayer līmenis, bet jūs tagad varēsiet to izmantot nedaudz ilgāku laiku.

Brother Jered (4)
Uzkāpjot pa rietumu kāpnēm, dodieties uz ziemeļiem un satiksiet Brother Jered, no kura jus varat nopirkt Prayer Skillcape pa 99, 000 coins, ja jums ir Prayer līmenis uz 99. Viņš var arī noblesot jums svētos simbolus, kurus var uztaisīt no Silver bar un Ball of wool. Holy symbol dod +8 Prayer bonusus.


Prayer ģildes iedzīvotāji



Laboja Burkaano @ 07 May 2008 06:23 pm

Laboja Burkaano @ 08 May 2008 12:08 pm

Laboja Kordiljers @ 06 Nov 2008 09:40 pm

Laboja Kordiljers @ 08 Nov 2008 02:51 pm

Laboja , labots 1x