Nosaukms: Knights Sword.

Vajadzīgās prasmes:
10 mining (Ja gribi ietaupīt laiku un negribi daudz skriet, tad būtu vēlams vēl 25 un 37 magic līmenis priekš Varrock tele. un 2 Falador tele.)

Vajadzīgie kvesti:
Nav

Vajadzīgās lietas:
Redberry pie, 2 Iron bar, Pickaxe, Sir Vyvin zobena portrets(To tu iegūsi kvesta laikā) Blurite ore(To arī tu iegūsi kvesta laikā) Kā arī labas bruņas un ēdiens, ja tev ir mazs combat līmenis.

Atalgojums:
1 Quest punkts, 12, 725K Smithing pieredze.

Sākums:
Faladorā, Faladoras pils iekšienē.
Falador

1.Runā ar Squire.
Squire

Sāc runāt ar viņu un paprasi, kā viņam iet.Viņš atbildēs, ka viņam iet slikti, jo pazaudējis savu zobenu.Pasaki, ka viņam palīdzēsi, uztaisot jaunu zobenu.Viņš tavu palīdzēšanu ļoti novērtēs un sūtīs tevi pie Reldo uz Varrocku, lai tu uzzinātu vairāk par Imcando rūķiem, kuri māk uztaisīt šo zobenu.(Šeit Tev noder Varrock teleports, ja negribi iet uz Varrcok ar kājām)

 

2.Runā ar Reldo.
Reldo

Tu viņu vari atrast Varrock pilī uz ziemeļiem.
Reldo atrašanās vieta

Runā ar Reldo un paprasi viņam par Imcando rūķiem.Viņš teiks, ka Imcando rūķi ir izcili Smithing meistari un kad viņi ir palikuši ļoti maz.Kā arī viņš pateiks, ka viņiem ļoti garšo sarkanogu pīrāgs un to kur viņi atrodas.

3.Tagad Tev jāiet un jārunā ar Imcando rūķi-Thurgo.
Thurgo

Viņu var atrast dienvidrietumos no Port Sarim.
Thurgo atrašanās vieta.

Parunā ar Imcando rūķi Thurgo un paprasi vai viņš ir Imcando rūķis.Viņš teiks, ka ir, un prasīs, kas to jautā.Tad tad pajautā vai viņam garšo sarkanogu pīrāgs, viņš atbildēs ar viennozīmīgu jā.Tad paprasi viņam vai viņš varētu uztaisīt bruņinieku zobenu.Tā kā tu viņam iedevi sarkanogu pīrāgu, viņš tev izpalīdzēs un uztaisīs šo zobenu.Pēc tam viņš teiks, ka viņam vajag kādu zobena bildi, lai varētu uztaisīt to.
Saki, ka atradīsi bildi un viņam to atnesīsi.

4.Tagad Tev jātiek atpakaļ uz Falador un jārunā ar Squire.(Šeit atkal noder Falador teleports, ja negribi uz Falador iet ar kājām)Runā ar viņu un pasaki viņam, lai uztaisītu zobenu vajag zobena bildi.Viņš pateiks, ka zobena bildi var atrast Sir Vyvin istabas plauktā.Esi ļoti uzmanīgs, jo bildi var ņemt tikai tad, kad Sir Vyvin ir izgājs no istabas.

Kā tur nokļūt.Ej uz pils austrumiem un kāp augšā.Kad esi uzkāpis augšā ej uzreiz uz pils reitumiem un kāp augšā pa paltajām kāpnēm.
Kāpnes

Šādi izskatīsies, kad uzkāpsi augšā.
Sir Vyvin istaba.

Ar dzelteno bultu ir parādīts Sir Vyvin.Kad ej istabā, kur parādīts Cupboard, pārliecinies, ka viņš neieiet iekšā.

Ar zaļo bultu ir parādīts Cupboard, kurā atrodas zobena portrets.Atrver to, pārmeklē un iegūsi zobena portretu.

5.
Atgriezies pie Thurgo.Iedod viņam to portretu, kuru tu ieguvi.Viņš aplūkos to portretu un teiks, ka viņam vajag matreālus.Viņam vajadzēs 2 Irons bars un 1 Blurite ore.Blureite ore Tu vari dabūt šeit:
Raktuves

Kad esi iegājis alā, skrien šādi:
Ala

Atceries! Ja Tev ir mazs līmenis, esi uzmanīgs, jo skrienot pa ceļam tevi var sist Hobogoblin, Ice warrior’s, Ice gigant’s.

Kad esi tur aizskrējis, sacērt 1 Blurite ore
Blurite

Un, kad esi viņu sacirtis skrien atpakaļ pie Thurgo.

5.Iedod Thurgo matreālus un viņš Tev uztaisīs zobenu.
Kad esi dabujus zobenu Tev jātiek uz Faladoru, lai varētu atdot zobenu Squire.(Šeit atkal noder Faladoras teleports.)

6.Atdod zobenu Squire.
Kad būsi atdevis zobenu Squire, viņš Tev ļoti pateiksies un apbalvos tevi.
Quest done

Apsveicu, kvests ir pabeigts!

Laboja Ridiculus, labots 2x