Nedaudz savaadaaka pamaaciiba biggrin_mini2.gif

 

Visu ko vajg prieksh quest, mekleejiet rs paliiglapaas, vai atverot savaa rs inerfeisaa.

 

 

 

Karo4 quests 3 vaardos.


Sak vinju Dorgeshkhaan, taja laukuma galaa kur banka uziet 2aja stava un vienaa no majam sameklee tadu Ur-Tag (tur kartee quest saakuma ikona buus).


Pabazare ar vinju, vins pasaka ka Graagors nak vinjus dauzit un liek Tev iet ar vinju parunat.


Graadors tusee lumby caves, bet taa eja kas no Lumby pils pagraba ir aizgruvusi atkal tape visvieglak ir tele ar games necklace uz Tears of Guthix
un iziet uz Lumby caves no turienes (japanjem tik laterna - light source vajag).


Sabazare ar Gradoru un vinji iet tasit cinjas turniru lai noskaidotu kurs liideris, Tev ar japiedalas, parstavesi Dorgeshkhaanu.


Tele atpakalj uz Dorgeshkhanu un izstasti visu tam Ur-Tagam.


Tad panjem gear un food un mauc ar Fally lodestone, paskrien uz Wild pusi un tur bus portals sabrukushajam Bandos tornim vietaa (no budu klapeshanas eventa).


Parunaa pie portala ar Zanik, mauc ieskhaa un ej augshaa pa to klinti lidz nonac pie taa Zaradora, vins izstasta par turniru un liek tev iet uz savu nometni.
Tur cik atceros bija jaiet max uz west un 2x janokapj pa trepem lejaa kkada bedree, tur parunaa ar to goblin Grubfoot kas tevi gaida.


Pienaks vel1 goblins un saks kko dirsties, tur runa runa, vins parvershas pa cilveku un tu iedod vinjam pa bieti, zems cmb tur vnk sit apmeram kaa wizard clues ejot.

Tad uzzinasi ka ir vel 5i mudaki pargjerbushies pa gobliniem, aizskrien back pie taa Zarador un vins liks atrast vinjus un novakt.


Wiki listee ir guide kur vinjus atrast, vinji vienmer bus ar tadu tizlu cepuri galvaa, tjipa parunaa ar katru, izruna visas opcijas un beigas pasaki ka doma ka vins ir cilveks maskejies un dosi pa bieti.


Kad tie bus nokjerti, tad saksies turnirs.


1ais fights - pret sofa Yelpsu - uzvelc mele armour un weps, panjem pilnu invu ar food un runa ar to Zarador, vins tad saks kautinju, shitaja fightaa fiicha ir taada -
vienmer ir janosit vispirms bodyguards ko Yelps pasauc, citadi mazs dmg pa vinju, kad tie apsisti, tad jeega tikai vinju sist.
Vel jauzmanas kad vins nobljaujas 'Spin to win' un sak griezties, tad jaapamuk no vinja lidz nomierinas, citadi baigais dmg
vinjam dahuja hp ir, var gadities ka ilgi bus jasit, bet caurmera neka sarezhgjita - 
sist sargus > sist yelpsu > pamukt kad special

2ais fights - pret trolli Lol - te var njemt tikai melee weps, bet nevar armour, vinju tjipa nav gruti nosist tik ari istaja bridi japamuk - vins tipa nobljaujas kko un met tev ar akmeni,
japamuk 1 kvadratu uz saanu, akmenji paliek uz zemes un pec katra 4aa nomestaa akmens vinji sak mirgot sarkani un uzspragst, tad no vinjiem pamukt jo talak jo labak
bet taa caurmeera ari nekas ipash.

Sit bez armour > kaa zems hp taa ed > kaa met akmeni pamuk > kad akmenji mirgo, pamuk talak.

Tad augsha parunaa ar Zaradoru un vins iedos kkadu bandos ieroci ar ko jacinas pedejais fight pret Gradoru
izej ar to ieroci laukaa no taa portaala un paunaa ar Zanik, pateiks Tev kaa vinju lietot tjip.

Tad ej atpakal un sac 3o fight ar Gradoru.
Fiicha ir taada ka te armour var njemt bet labak ir nenjemt.
Njem cape/ammy/ring kas dod kkadus bonusus, bet brunjas nejem,
jo ir tad ficha, ka dmg ko Tev iesit ir atkarigs no taa cik tev ir max lifepoints un armour baigi pacelj to ciparu
tobish ideja taada - jo mazak armour jo mazak dmg tev iesitis un ilgaak ar to pashu food daudzumu vares izvilkt
karo4 talak kad iet fight, vnk stav un slana vinju, kaa Tev sasit zem ~pus hp taa uzed zupu un turpini sist
itkaa no vienas daljas tiem attacks var pamukt malaa, bet prakse pieradija ka grutak ir vinnet skraidot apkart nekaa stavot un edot, jo kamer Tu skraidi Tu nesit.


Kad Gradoru atspardisi, tas Zaradors iemetis Zanik arenaa un Tev bus jaizvelas nozhmiegt vinju vai nee, tur var darit kaa grib, questa rezultatu tas neietekmee pec buutibas.
Tad pectam ja novaaci Zaniku bus japarunaa ar Gradoru, ja nenositi Zaniku tad japarunaa ar Zaniku, pectam var iet atpakalj pie taa Ur-Tag Dorgeshkaanaa un pabeigt questu.

 

Juhuu !!!

Peec quest, compl capes tiikotaajiem ir jaasavaac 14 bandos memorijas, kuras paraadaas taadas spilgti zaljas ejoot pa tiem quest gaitenjiem/staaviem (prasa ~5 min laiku ).