Lava Flow Mine


Ievads un apraksts


 Oficiālā Lava Flow Mine pasaule ir 71.

Lava Flow Mine, plašāk pazīstama kā LFM, ir maksājošo spēlētāju (P2P) zona, kas tika ieviesta spēlē 2011. gada 4. janvārī reizē ar King of The Dwarves kvestu. Vēlāk, 2011. gada 16. maijā, šī zona tika pārveidota par vietu, kur ļoti ātri iegūt Mining līmeņus. Vienīgā problēma ir tā, ka šajā vietā nevar iegūt nevienu rūdu (lai gan dārgakmeņi var tikt atrasti). Lai piekļūtu un izdarītu visu, ko šī vieta spēj piedāvāt, ir vajadzīgi šādi līmeņi:

Lava Flow Mine darbojas kā ģeotermālā spēkstacija, kas izmanto Gielinoras termālo enerģiju - lavu -, lai pārvērstu ūdeni tvaikā, kas savukārt darbina dažādus mehānismus Keldagrim pilsētā.

Mining Urns nestrādā, trenējoties Lava Flow Mine minispēlē.
Sacred clay pickaxes, penance horn un clan rings strādā.

 

Vēsture


Lava Flow Mine, kas atrodas Keldagrim pilsētā, tiek izmantota kā primārais enerģijas avots pilsētai. Tas rada tvaikus, kas darbina lielāko daļu pilsētas tehnikas. Tā ir ļoti svarīga Keldagrim daļa.

King of the Dwarves kvesta sākumā kāds mistisks pašnāvnieks uzspridzina sekundāro apkures katlu, bet, par laimi, Black Guard kareivji steigšus to salabo. Tie atstāj racējus zem drupām, bet izglābt tos liek spēlētājam.

Kvesta laikā Zilā Opāla Direktors atklāj kā šī vieta darbojas. Lava nāk augšup no magmas lūkām. To atsūc caur citu lūku un tā tiek ievadīta raktuvēs. Lava uzkarsē ūdeni primārajā apkures katlā, raktuvju centrā. No turienes lava tiek izspiesta cauri sadalītāj-lūkām uz visdažādākajām ierīcēm apkārt visai pilsētai.

 

Atrašanās vieta


Lava Flow Mine Atrašanās vieta

Lava Flow Mine minispēlē atrodama, izejot caur atvērumu sienā pilsētas austrumdaļā. Vieglākais veids, kā tur nokļūt, ir braucot ar raktuvju vagoniņu no Grand Exchange uz Keldagrim un tad skrienot uz ziemeļ-austrumiem.

 

Ieteicams

 

 

Rakšanas process


Segmentu atrašanās vietas

Galvenais mērķis Lava Flow Mine ir atrakt nost mantijas garozas daļiņas no lavas vienā no četriem lavas kanāliem. Foreman Jaak spēj pateikt, kuram kanālam vajadzīga vislielākā uzmanība. Atceries, ka, rokot, kur tiek teikts, var saņemt visvairāk pieredzes!

Ik pēc 4-7 minūtēm kanālu plūsma mainās un spēlētāji, kas atrodas zonā, saņem par to paziņojumu. Ieteicams ir pajautāt Foreman Jaak par to, kur būtu jāiet tālāk, ja vien tur nav daudz cilvēku, - ja tā, tad migrē kopā ar pārējiem.

Rokot pareizajā segmentā, katrs veiksmīgi izdarītais sitiens dos 100 pieredzes. Pieredzi dod proporcionāli lavas segmentiem, kā parādīts tabulā zemāk. Ik pēc 10 noraktiem garozas gabaliem ir jāpārklikšķina.

 

Plūsma Pieredze
50% 100
60% 90
70% 80
80% 70
90% 60
100% 50

 

Uzmanības novērsēji


  •  Dārgakmeņi - kā jau visur citur, kaļot rūdas, ir iespēja atrast dažādus dārkameņus - safīrus,smaragdusrubīnus vai dimantus. 
  •  Apkures katla labošana - ik pa brītiņam iekš LFM saplīsīs katls. Kad tas notiks, visi spēlētāji zonā saņems brīdinājumu, ka katlu vajag salabot. Salabojot katlu, spēlētājs saņems Smithing pieredzi.
  •  TzHaar varonis - Tzhaar varonis dzīsies pakaļ lavas monstram gar lavas kanāliem. Spēlētājiem ir iespēja uzsaukt lavas monstram, dodot iespēju varonim noķert to. Ja varonim tas izdosies, nākamās 10 minūtes visi spēlētāji atradīs divus dārgakmeņus viena vietā.
  •  Spoku cērtne - Dwarven ancestor spirit pārņems kontroli pār tuvāko cērti. Ja tā tiek pieveikta, spēlētājs saņems 10% mining bonusu nākamajām 10 minūtēm.
  •  Liquid Gold Nymph - Šis ir visretākais no visiem augstākminētajiem. Ja parādās Liquid Gold Nymph, tad viņa tev iedos daļu no golden mining suit. Ja tev jau ir pilns komplekts, tad būs iespēja izvēlēties starp 2500 mining pieredzi vai arī apzeltīt savu cērtni.

 

 

Atlīdzība


  •  Golden Mining Suit - Papildu Mining un Smithing pieredzei pa retam parādīsies  Liquid Gold Nypmph un piedāvās atlīdzību - daļu no golden mining suit. Ir iespējams sakrāt vairākus komplektus, bet šis process aizņem krietnu laiciņu.
    Golden Mining Suit augšas vietā var vilkt Varrock Armor.

  •  Gilded Pickaxes - pēc tam, kad tev jau ir sakrātas un uzvilktas visas Golded Mining Suit daļas, tad jau tu vari izvēlēties apzeltīt cērtni. Var apzeltīt visas cērtnes izņemot Inferno Adze un Sacred Clay Pickaxe.

Bildes


* Bildes aizņēmos no runescape.wikia.com *

Laboja , labots 4x