Nardah.


Ievads. Esi sveicināts Nardah, pilsēta kas ir nolādēta ar mazu ūdens piegādi. Šī mazā pilsēta atrodas uz dienvid-austrumiem no Pollnivneach, un uz ziemeļ-austrumiem no Sophanem. Tu vari šeit nokļūt lidojot ar burvju paklāju no Pollnivneach.
 

1. Šeit mums ir Seddu's apbruņojuma veikals. Šeit ir arī lakta (Anvil) ja tev gribās ko uztaisīt no metāla.


2.
Savukārt šeit ir paklāju tirgotājs (Rug Merchant). Tu vari aizlidot uz Pollnivneach par 200 GP, par 100 GP, ja esi palīdzējis Ali ar viņa Rune Trouble, vai par 75 GP, ja esi palīdzējis Ali un, ja tev ir uzvilkts Ring of Charos (A).


3.
Uz ziemeļiem Tu atradīsi māla krāsni (Clay Oven), uz kura Tu varēsi cept ēdienu.



4.
Pilsētas centrā ir jauks ūdenskritums. Ūdenskritums bez ūdens. Acīmredzams, ka šai pilsētai ir uzlikts lāsts. Lāsts ir tāds, ka pilsētai nav ūdens.



5.
Awusah the maynor ir ļoti uztraucies par šo lāstu. Ja esi gatavs šo lāstu pieveikt tad vienkārši parunā ar Awusah the maynor, lai sāktu Spirits of Edil kvestu.
 

6. Herb, herbs, jebkurš kurš ir izgājis Leģendu kvestu (Legend`s quest) zin visu par šo prasmi (Skill). Jūs zinat arī cik grūti un dārgi ir šaj prasmei pacelt līmeņus. Kāpēc gan, lai nebūtu kāds kas idintificēs priekš tevīm jeb kādu augu (Herbu). Par maksu protams.



7.
Kā citās RuneScape vietās, šai mazajai pilsētai ir savs galvenais veikals (General Store).


8.
Banka, vienīga vieta kur var nolikt savas mantas. Neuztraucies šī pagaidām ir vienīgā banka uz dienvidiem no Shantay Pass. Nekāda skriešana atpakaļ uz Al-Khardi. Vienkārši atnāc uz šejieni un lūdzu, jauka vieta kur nolikt savas mantas.



9.
Ūdens, ūdens, nekur nav pat pilīte ko padzerties. Bēdīgi, šai pilsētai ir palicis mazliet ūdens. Ali the Crater tev ar prieku piedāvās ūdenspudelīti (Waterskin) par 1000 GP.


10.
Rokuh arī meklē veidus kā pelnīt naudu. Tā viņš izdomā pardot ledu... Šokoledu, ka būsim precīzi. Pat ja ir dīvains nosaukums, tas garšo tik un tā garšīgi. Viņš tev arī ļauj nepalikt izlāpušam no biežas būšanas tuksnesī.


Guide veidoja Rodzha_81.