Observatory Quest

Piebilde: Es jau RuneScape kādu labu laiku nespēlēju, neko daudz no šī quest neatceros - Iepriekšējā pamācība bija haltūra, tā kā šonedēļ tīram quests, nolēmu, ka jauzraksta labāka. smile_mini.gif

Grūtība: Viegls
Ilgums: Vidējs
Nepieciešams: 10 līmeņa Crafting, spēja pieveikt 42 līmeņa Goblinu
Nepieciešamie Priekšmeti:
3 Planks, 1 Bronze Bar, un Molten Glass (Šito te var uztaisīt uz mūku salas Entrana, vai nopirkt GE)
Sākums:

Parunā ar Observatorijas profesoru. Pasaki viņam, ka tu gribi paskatīties teleskopā. Turpini runāt ar viņu, un viņš pateiks, ka ir nepieiešami trīs priekšmeti: Koks lai uztaisītu jaunu trijkāji, bronzu lai uztaisītu jaunu cauruli un stiklu, lai nomainītu lēcas.

 

Kur dabūt priekšmetus?

1. 3 Dēļus varat nopirkt GE, vai doties uz Barbarian Outpost Agility trennēšanās vietu, vēl viena vieta ir wildernesā.
2. Bronzu man liekas var dabūt jebkurš, sakausējiet vai nopērciet GE.
3. Kausētu stiklu(Molten Glass) gan ir grūtāk dabūt, it īpaši, kad vēl nebija GE. Ja neizdodas dabūt, paņemat spaini un dodaties uz Entranu. (Uz šo salu var aizbraukt no Port Sarimas, kas ir zem Faladoras) (Atceries, ka Entranā nedrīkst ievest Ieročus un Bruņas). Kad nonāksi Entranā manīsi dzeltenas smilšukastes, paņem spaini un piepildi to ar smiltīm. Tad dodies uz otru salas daļu(North-Ziemeļiem). Paķer dažas jūraszāles(Seaweed), kuras kartē var viegli manīt sarkanu punktiņu veidā. Tālāk dodies atpakaļ pie krāsnīm, tur pat pie tās smilškastes ir divas. Izmanto Jūraszāles ar krāsni, iegūsi kaut kādu baltu kausējumu (Soda Ash). Tad kad tev ir Soda Ash, dodies uz Kurtuvi, un met tik iekšā...

Ja tev ir visi priekšmeti, tad:

1. Parunā ar profesoru un iedod viņam trīs dēļus.
2. Parunā ar viņu vēlreiz un iedod bronzu.
3. Parunā ar viņu vēlreiz, iedod Molten Glass, bet diemžēl viņš teiks, ka viņam tagad vajagot lēcu formu (Lens Mould). Sasodīts.. tādi jau ir tie questi..
4. Kāp zemē pa kāpnēm, turpat viņa mājā, un tu nokāpsi alā, kura būs pilna ar Gobliniem. (Mīkstie monstri, neuztraucies). Dodies southeast cik tālu vien vari un meklē lādi. Kad atvērsi lādi, tu dabūsi atslēgu. P.S. Citās lādēs ir Poisonos Spiders, tā kā vari saindēties.
5. Tad dodies nedaudz uz west, tajā vietā kur ienāci alā, un tu atradīsi cietuma kameru, kuru sargās 42 līmeņa Goblins. Nosit viņu. Jāā, viņš ir beigts, sūdu lācis tāds! Izmanto atslēgu ar durvīm. Pārmeklē Sacks līdz tu atradīsi Lens Mould.
6. Tad dodies un parunā ar profesoru, viņš prasīs lai tu uztaisi Lēcas viņa teleskopam. Psc, kas tu kaut kāds kalps esi? Lai pats taisa..

Diemžēl lēcas būs jātaisa tev, bet tas ir viegli un ātri.

7. Parunā ar šo vēlreiz, un viņš dosies uz Observatoriju. Dodies atkal pazemē, tad meklē ceļu uz Observatoriju.

8. Parunā ar briļļaino vēlreiz un tadā.. laiks skatīties teleskopā.

Atalgojums: 2 Quest punkti, 2, 250 Crafting pieredze, un kaut kāda niecīga 875 Attack vai Defence vai Hitpoints vai Strength pieredze un arī, kāds no šiem priekšmetiem:
• Maple Longbow
• Weapon Poison
• 3 Law Runes
• Amulet of Protection
• Black 2 Handed Sword
• Super Strength
• 25 Water Runes
• 3 Cooked Tunas

Cerams viss bija uzrakstīts kaut cik saprotoši, zinu ka mēdzu halturēt, bet gan jau spēji iziet. Priekā!

Laboja , labots 2x