Pastāstīšu par to kā var mainīt savu izskatu spēlē RuneScape.

*Atceries ka tad kad tu būsi apstiprinājis sava izskata maiņu tu nevarēsi mainīties atpakaļ pirms nebūsi samaksājis.

Ķermenis

Lai mainītu savu ķermeni jums jāapmeklē pārvērtību mags (makeover mage) uz dienvidrietumiem no Faladoras un uz ziemeļiem no amatniecības ģildes (crafting guild) Viņš var mainīt tavu dzimumu un ādas krāsu par 3, 000 gp.




Mati

/

Lai mainītu savu matu sakārtojumu un matu krāsu apmeklējiet Frizieri kurš atrodas savā salonā pašā Faldoras sirdī. par 2, 000 gp viņš izmainīs tavu frizūru un ja esat vīrietis tad arī bārdu.




Drēbes

/

Lai mainītu savas drēbes apmeklējiet Tesāliju (thesalia) kura ir atrodama savā veikalā pašā Varrokas sirdī, preti ģenerāl veikalam (general shop) par 1, 000 gp tu varēsi mainīt savu kreklu, bikses un arī rokas.




Apavi

Tikai memberiem

/

Lai mainītu savus apavus apmeklējiet Irsu (yrsa) atrodamu Rellekā viņa nomainīs tavus apavus par 500 gp. ir Jābūt izpildītam The Fremmenik Trials kvestam lai varētu mainīt savus apavus.




Rokassprādzes

Tikai memberiem

/

Lai mainītu savas rokassprādzes apmeklējiet Reinaldu Keldagrimā viņa veikals atrodas pilsētas ziemļaustrumu stūrī. Viņš var mainīt jūsu rokassprādzes par 500 gp. Lai to darītu ir jābūt iesāktam The giant dwarf kvestam.