Royal Trouble

Sarežģītība: Vidēja

Garums: Vidēji garš

Prasības:
Jābūt pabeigtam Throne of Miscellania kvestam
Level 40 Agility,
Level 40 Slayer,
Jāvar pieveikt level 149 monstrs.

Vajadzīgās lietas: Pickaxe vai 5 coal, antipoison, labas bruņas un labs ierocis, un ēdiens.

Quest Points atlīdzība: 1

Atlīdzība: 5, 000 Slayer, Agility, and Hitpoints XP, and 20k gp.

Sākums: Miscellania

Lai sāktu: Runā ar Advisor Ghrim iekšā Miscellanian pilī.

1. Ej uz Fremenik Province iekšā Rellekka un runa ar Sailor, kurš atrodas dokos. Kad esat ieradies Miscellania, ej uz rietumiem no pils, ej augšā pa kāpnēm, un runa ar Advisor Ghrim. Jūs uzzināsiet, ka tāpēc, ka King Vargas nav ko darīt, viņš sācis strīdēties ar Queen Sigrid. Viņš teiks lai jūs runājiet ar princi vai princesi.

lol


2. Parunā ar vienu no viņiem un viņi pateiks to, ka karalim un karalienei vajag aprecēties. Runā ar King Vargas un viņš paskaidros, ka dažu ciema iedzīvotāju' līdzekļi ir pazuduši.

lol


3. Ej un runā ar Gunnhild, Leif, vai Magnus. Gardener Gunnhild jūs varat atrast kreisajā pils pusē. Jūs uzzināsiet, ka Etceterian Soldiers nāk un pieprasa naudu no ciema iemītniekiem. Viņi atsakās maksāt un nākošajā rītā uzzini, ka viņu resursi ir nozagti.
  lol


4. Tagad ej un runā ar Queen Sigrid. Viņa paskaidros, ka Miscellanians zog viņu līdzekļus.
  lol


5. Ej un runā ar vienu no Etceteria iedzīvotājiem un viņi arī teiks, ka zagļi bija Miscellanian soldiers.
  lol


6. Izstāsti visu Queen Sigrid un viņa vainos King Vargas. Ej atpakaļ pie King Vargas un izstāsti viņam to pašu. Viņš jums teiks, lai runājiet ar Advisor Ghrim.

7. Runā ar Advisor Ghrim un viņš jums teiks, lai jūs runājiet ar jūrnieku, kurš jūs atveda šurp.

8. Jautā jūrniekam vai viņš nav ievērojis kādu aizdomīgu, kurš ir ieradies uz salas un viņš jum pastāstīs par dažiem pusaudžiem, kuri ieradās dažas nedēļas atpakaļ, lai apciemotu radiniekus, kuri atrodas cietumā un, ka viņi ieradās no mainland.

lol


9. Ziņo to King Vargas un viņš tev iedos rulli, kurš jums atļaus ierasties cietumā. Ej lejup pa kāpnēm un atrod cietumu, kurš atrodas uz dienvidiem (tas ir atzīmēts ar izsaukuma zīmi kartē).

10. Kad jūs esat iekšā, ejat uz ziemeļiem un runājiet ar Thorodin. Viņš jums teiks, lai jūs runājiet ar Donal, kurš atrodas iekšā Inn, runājiet ar viņu par monstru.

lol


11. Ej un runā ar Donal un viņš jums pastāstīs par monstru un, kā līdz viņam nonākt, un viņš arī nodrošinās tevi ar mining prop.

lol


12. Dodies atpakaļ pie Thorodin, tev būs vajadzīgs pickaxe. Izmanto mining prop ar crevice, un tad ej cauri. Paņem 2 ropes, 3 beams, 3 pulley beams, un engine no crates. Izmanto pulley beam ar scaffold un tad izmanto pulley beam ar beam lai dabūtu long pulley beam. Izmanto vēl vienu beam uz long pulley beam lai dabūt vēl garāku pulley beam, un tad izmanto to uz scaffold.

13. Tālāk izmanto vēl vienu pulley beam uz scaffold, un tad izmanto rope uz viņa. Nu izmanto beam ar platform, tad izmanto engine ar engine platform. Sakal 5 coal ore un izmanto viņas uz engine un dodies augšup.

lol


14. Paņem plank augšā un tad ej iekšā tunelī. Pie upes, izmanto virvi uz akmeņiem un tad pāršūpojies pāri. Pārmeklē fire remains lai dabūtu Burnt diary page. Pie akmeņiem, izmanto plank lai tiktu pāri.

lol


Turpini vākt diary pages no ugunskura vietām.

lol


15. Kad esi visas savācis, izspiedies cauri plaisai. Jums parādīsies maza īsfilma kura tev pastāstīs, ka ‘jūras čūska ir izveidojusi ligzdu, kur tiek glabātas visas nozagtās mantas.

lol


16. Ej pa taku garām cškām (level 90 un level 62) un izspiedies cauri plaisai. Nu jums būs jācīnās ar Level 149 jūras čūsku. Izmantojiet iespēju protect from melee kad jūs ar viņu cīnāties, un paturiet prātā to, ka viņa jūs saindēs. Kad būsiet viņu nogalinājis viņa dropos Large box, big bones, un nejaušu monster dropu.
  lol


17. Izkļūstiet virszemē un runājiet ar Queen Sigrid. Viņa no jums paņems box un iedos jums 20k un vēstuli, kura jums ir jānogādā King Vargas. Aiznes vēstuli pie King Vargas (jūs to varat izlasīt, ja gribat), lai pabeigtu kvestu.

APSVEICU! KVESTS PABEIGTS!

lol
Šī kvesta pamācību veidoja Ahilejs11!!! smile_mini.gif

Laboja , labots 2x