Šī gada spocīgais Notikums (2008) (event) ir ieradies. Dažus mēnešu atpakaļ mēs publicējām Garantēto satura aptauju (guaranted content poll) weblapā ļaujot tev izvēlēties šī gada Helovīnu notikuma dabu un iegūstamās balvas. Darbojoties, kamēr mūsu pirksti pārvēršas kaulos mēs izveidojām kaut ko tādu kas spēs izdabāt jūsu visu vēlmēm.

Nežēlīgais kapracis (grim reaper) ir atvēris savas mājas durvis visiem priekš viņa speciālā iemesla. Viņa bijušais kalps ir pārvērties viņa sliktākajā formā (nomiris) un kapracis meklē jaunu asistentu kas izpildītu viņa mājas darbus. Un kad mēs sakām „mājas darbus” nesāciet uzreiz domāt par grīdu mazgāšanu, un veļas gludināšanu. Jums būs jālien cauri labirintam ar zirnekļtīkliem, jāpārvar šķēršļi, jācenšas tikt cauri kaut kādam lipeklim, un vēl jāsargās no viņa suņa Mančera žokļiem.

Tas ir drošs Notikums (2008) tāpēc nebaidies par lietu zaudēšanu, arī dzen nebaidieties no miršanas-tas nenotiks. Un arī no kaprača nē. Jo viņš ir vairāk sliņķis nekā namatēvs.

Ieeju uz māju jūs atradīsiet portāla formā, uz dienvidiem(south) no Faladoras un netālu no Elementālajiem burvjiem. Tātad – izslēdz gaismu, uzgriez skaņu un esi gatavs vēsai, drebuļu pilnai un dažu muļķīgu joku pildītai mājai.

2007. gada helovīnu Notikums (2008) ir atvērts visiem. Kā memberiem tā ari rīvi spēlējošajiem spēlētājiem..

Piezīme no manis.- jūs dabūsiet vienu kaprača masku un jaunu emociju kur roka lien ārā no zemes un tu izvairies.