Šomēnes mēs izsitamies uz priekšu ar pāris interesantiem uzlabojumiem. Kopš "Barbarian assault" minispēles radīšanas, baxtorialas barbari ir sākuši izmeklēt visu tālāko apkārtni cerībā saviem brāļiem atrast kādu spēcīgāku pārbaudījumu... Un mājās viņi nav atgriezušies ar tukšām rokām! Dziļi pazemē, viņi ir atraduši guļvietu kādam ļoti senam, gandrīz aizmirstam...Mithril pūķim!

Šis pūķis, kas svērs veselus 300 līmeņus, glabās dažādus interesantus priekšmetus savā dārgumu lādē, ieskaitot Dragon fullhelm!

Šī pūķa atrašanās vieta ir ciešā noslēpumā glabāta, tev vajadzēs pirādīt sevi, lai saņemtu atļauju tur ieiet. Konstruēt bēru kuģi, uzvilkt jaunos Vienroku pīķus, sākt cīņas vecajā labajā veidā, doties harpoon zvejošanā ar kailām rokām... tad ar nelielu veiksmi, viņi tevi ieaicinās iekšā.

Jūlijs arī sevī glabā jaunu mūzikas un skaņu uzlabojumu, padarot to vairāk saistītu ar dažādām vietām un briesmoņiem. Mēs arī strādājam pie jaunu instrumentu mūzikas, un pie iespējas, kas cilvēkiem ļaus pašiem apskatīt, kur var iegūt katru mūziku. Turiet savas ausis atvērtas, lai sadzirdētu šī mēneša skaņu uzlabojumus.

Daži cilvēki varētu teikt, ka grafikas uzlabojumi šomēnes ir kautkāds sviests, jo grafiku uzlabos pīlēm un putniem. Tomēr par spīti tam, neaizmirstat atnākt un atveldzēties pie putnu jaunā izskata.

Mēs uzlabojam vairākus random eventus, kas kļūs interesantāki, jauna radīšanas vietā. Šoreiz uzstājoties pūķu līderim, un dažiem viņa klasesbiedriem.

Kā jau tas tika darīts, pagājušo mēnes, arī šomēnes mēs uzlabosim, jūsu ierosinātos nieciņus runescapā. Šomēnes uzlabotas tiks šādas lietas:

° Jūsu mājā tagad varēs iebūvēt 30 istabas.
° Pārskatīsim, kā dz'vības tiek noņemtas jūsu mājās.
° Pārskatīsim, kurus itemus jūs paturat nāvē, pirms jūs mirstat.
° Izskaidrosim, kas tad īsti ir vienroku-duelis.
° Izlabosim durvju atvēršanas un aizvēršanas opciju, lai atbrīvotos no durvju spameriem.
° Izlabosim to, kā kebabi ievaino dzīvību.
° Mainīsim maģic logs (burvju pagaļu) izskatu.

Šomēnes arī stāstu sekcijā jūs saņemsiet kārotos labumus. Saņemsiet barrows, vēstures stāstu.

Izbaudiet, un atslābinaties jaunajos jūlija uzlabojumos!

Paldies, ka lasījāt!