Izdomāt, ko Jūs domājat par jauno grafikas uzlabojumi tiešām ir ļoti grūti. Iespējams, Jūs esat pārtraukuši spēlēt uz dažiem mēnešiem, varbūt pavadāt laiku kopā ar Party Pete, bet varbūt aizgājāt brīvdienās Brimhaven? Mēs visbeidzot esam izlabojuši dažādas problēmas, kuras mums jau sen vajadzēja izlabot.

Par piemēru ņemsim Jūsu banku. Daudzi spēlētāji ir sūdzējušies, ka tajā nekas nav atrodams. Tāpēc šomēnes mēs pārtaisīsim banku, dodot iespēju sakopot lietas. Piemēram, rūnas ar rūnām, ēdienus ar ēdieniem. Mēs arī pieliksim "Search" iespēju, lai padarītu Jūsu bankas izmeklēšanu vieglāku.

Mēs arī esam apskatījuši aizņemšanās iespēju. Gan memberiem, gan bezmaksas spēlētajiem būs iespēja aizdot parocīgas lietas, stiprus ieročus vai arī cepures un citas lietas. Tikai vienu lietu iespējams būs aizdot jebkurā laikā.

Vai atceraties Jūsu pirmās dienas spēlē? Dzīvojoties pa Tutorial zemi, taisot mazies, zvejojot un darot vēl visādas interesantas lietas? Nākamais uzlabojums aiznesīs Tutorial zemi uz Lumbridge, kur trīs galvu pūķis terorizēs cilvēkus. Par laimi White Knight, Sir Vant aizstāvēs visus.

Jaunais Tutorial būs vairāk tā kā misija, vairāk aizraujoša - tā pilnīgi liks spēlētājiem spēlēt šo spēli. Būs arī iespēja dabūt pieredzes lampas.

Tutorial nav vienīgais uzlabojums, kas ir plānots Lumbridge. Lumbridge būs arī Achievement Diary. Tā būs "Beginner", "Easy", "Medium". Pieredzējušiem spēlētājiem šis nesagādās ne mazākās grūtībās, bet, protams, tur būs daudz interesantu apbalvojumu!

Jūs droši vien domājāt, ka Lumbridge ir domāta tikai pamatu iemācīšanai, bet vēlāk Jūs atradīsiet arī vietu vidēju līmeņu spēlētājiem, kur varēs trenēt savu spēlētāju.

Visbeidzot būs arī Wilderness misija. Jūs droši vien domājat, ka būs pamatīgi jācīnās, bet nē - Jūs kļūdāties! Tur būs maza meitenīte, kurai vajadzēs palīdzību.

Jums vajadzēs palīdzēt viņai un viņas ģimenei doties pirmajā ģimenes ceļojumā. Protams, būs arī traucēkļi, ar kuriem Jums būs jātiek galā, bet Jūs jau tāpat pirms tam esat tikuši galā ar daudz lielākām problēmām, vai ne?

Mazāks pārsteigums būs sagaidāms mūsu mājaslapā. Players Gallery un Postbag no Hedge tiks mainīta.

Jūs droši vien domājāt, ka grafikas uzlabojums būs vienīgais, kas sagaidāms jūlijā, vai ne? Šis droši vien parādīja, ka mums ir daudz citu ideju...