Šomēnes mēs redzēsim pirmo partiju no mūsu mīļi dēvētā projekta „kodienu un gabali” Pamatu pamatos mēs esam iztērējuši ļoti daudz laika ceļojot caur ieteikumu forumiem un spēles iekšējiem komentāriem, un tad to visu apvienojām vienā gigantiskā, lūgumu pēc nelielām izmaiņām spēlē sarakstā, daži pirmie lūgumi tiks laisti klajā šomēnes. Izmaņas svārstīsies no pavisam sīkām pārmaiņām kā labā-klikšķa opcijā lai tiktu uz Entranu kas sevī iekļauj to, ka nevajadzēs katru reizi irties cauri tekstam, līdz pat stopa(crossbow) spēka paaugstināšanai.

Saraksts turpina augt un mēs turpināsim īstenot vēl „kodumus un gabalus” nākotnē, takā, lūdzu, sāciet arī jūs pievienot savus komentārus ieteikumu forumos.

Mūsu vienīgais kvests jūnijā dod jums iespēju ieņemt lomu kādā diezgan jocīgā stāstā. Tagad kad esam pārliecināti, ka daudzi no jums ir dzirdējuši stāstu par kādu puisīti, kurš pārsita bumbu pāri žogam, bet atrada tikai ļaunu raganu, kura nez kāpēc nolēma bumbu paslēpt dārza šķūnī. Daži no jums pat varbūt ir ielavījušies mājā un mēģinājuši bumbu nočiept...bet ko gan ragana ir sadomājusi šoreiz? Netrenētai acij laikam šķiet, ka viņa vienkārši staigā šurpu turpu pa savu dārzu un burot dīvainas teleportēšanās burvestības uz ložņājošiem ceļotājiem...bet īstenībā viņa ir plānojusi viņas nākošo, velnišķīgi draudīgo eksperimentu uz aizdomas neraisošajiem(un nedaudz lēnajiem) druīdiem. Kvēpu Stāstos jūs šausieties cauri logiem no augstiem torņiem, stāstīsiet vakara pasaciņas grifiem, kāpelēsiet pa milzīgām pupām, dzersiet samazināšanās dziras un pat cīnīsieties ar nākošo no raganas radījumiem. Netieciet apmuļķoti domājot, ka šis būs vienkāršs bezrūpīgs ceļojums, jo jums jau vajadzētu zināt, ka mūsu pasakās nekā tamlīdzīga nav.

Kamēr tas viss notiek feju pasaules ļaundari-vilki un vilkači- un visas viņu ģimenes dosies pie pārvērtību maga lai nedaudz nospodrinātos. Vilki izskatīsies vēl vairāk izbadējušies, vilkači vēl brutālāki, šakāļi vēl viltīgāki, un elles medību suņi(hellhound) vēl ellišķīgāki. Visam pa virsu uz Kanifisu (Canifis) ir izsaukti būvnieki un jūs varēsiet novērtēt ko viņi ir padarījuši.

Visur citur pa pasauli jūs varēsiet ieraudzīt labības apļus un dīvainas velniņiem(imp) līdzīgas radības lēkājot pa turieni- implingi! Implingiem patīk kolekcionēt lietas, it īpaši tās, kuras cilvēkiem ir nepieciešamas. Kad tie atrod kaut ko garšīgu tie paņem to uz savu no kviešiem radīto, labirintam līdzīgo pasauli, kur tie lidinās apkārt un spēlē paslēpes.

Jums būs iespēja šos implingus atrast ārpus to ekstra-plaknes mājvietas, cenšoties sataisīt nepatikšanas un atrast vēl interesantākas mazas greznumlietiņas. Katram implingu tipam patīk kolekcionēt lietas, kurām ir kādā saistība ar viņiem un arī lietas pamatotas uz medību līmeni. Jo katram no šiem Implingiem būs nepieciešams attiecīgs medību līmenis lai tos noķertu sākot ar 17. piemēram pūķu Implingiem (dragon implings) patīk kolekcionēt lietas, ar kuru nosaukumā ir atrodams vārds pūķis (dragon) ieskaitot jaunās pūķu bultas un šautriņas. Protams, viņu noķeršanai būs nepieciešams iespaidīgs 83 medību līmenis.

Implingu atrašana un nomedīšana virspusē var būt diezgan piņķerīgs uzdevums, bet ja jūs tiem sekosiet līdz to labirintam līdzīgajām mājām jums būs iespēja saķerties ar implingu sargiem, kuri nebūs īpaši apmierināti ar to, ka medījat viņu māsīcas un brālēnus, un varēsiet arī izpētīt labirintu, kurš visu laiku mainās.

Protams, lai šautu ar pūķu bultām jums būs nepieciešams jauns loks..kurš mūs aizved pie jauka 60 līmeņa tumšā loka. Šis jaunais loks, komplektā ar tā speciālo šāvienu būs atrodams nogalinot tumšo nezvēru(90 slepkavošanas līmenis nepieciešams(slayer))

Mēs arī strādājam pie grafiskajiem uzlabojumiem spēlē iekļaujot Krandoru, Melzara labirintu un Krandoras cietumu. Mēs arī esam uzaicinājuši Elvargu uzsēsties uz pārvērtību maga krēsla.