Nav pierasts ka rūķi iesaistās dažādās industruju nozarēs. Šomēnes, pirmajā kvestā, viņi iesaistīsies un isaistīsies par daudz. Nurmofam, Rūķu raktuvju cirtņu pārdevējam, vajadzēs kādu īpašu enerģijas avotu lai iedarbinātu viņa īpašo patentu-cirtņu mašīnu. RuneScape'am par nealiami, izskatās, ka viņa vajadzībām ceļā stāsies daži šķēršļi. Vai tu būsi gana spējīgs lai satīrītu visu, kas palicis paŗi pēc viņa darbošanās zemā-līmeņa kvestā Perils of Ice Mountain?

lai kas nenotiktu RuneScape pasaulē, kaķiem vienmēr atradīsies vietiņa kur nolikt savu ķepiņu. Šomēnes viņu ķepiņām un arī pārējām ķermeņa daļām būs grafiskie uzlabojumi, un viņi izsaktīsies vēl piemīlīgāki. Mēs arī esam nedaudz entuziastiski uzpošot Gertrudes Cat kvestu, bet mēs esam pārleicināti jums patiks jauninājumi (kaķēni).

Jūs jau drošvien zinājāt, ka Law rūnu talismans bija grūti-izejamā kvesta Troll Stronghold atlīdzība. Mēs sapratām, ka šo talismanu vajadzētu padarīt pieejamāku visiem, netikai tiem kuri ir tikuši galā ar šo kvestu. Tādēļ no šī mēneša, Law rūnu taisīšana ir pieejama pilnīgi visiem memberiem. Tas pats attiecas arī uz Assist-sistēmas izmantošanu un palīdzēšanu šīs rūnas uztaisīt citiem. Troll stronghold kvesta atlīdzība tiks aizvietota ar divām 10, 000xp lampām ar kurām jūs varēsiet attīstīt jebkuru prasmi, ja tu šo kvestu ja esi izgājis, apmeklē Dunstanu lai šīs burvju lampas iegūtu.

Tu noteikti nekad neredzētu Ballīšu Pītu cīnāmies ar troļļiem viņu cietoksnī, tas tāpēc, ka tādā gadījumā, tas izjauktu viņa brīnišķīgo, jauno "afro" frizūru. Tieši tā, Ballīšu Pīts ir aprunājies ar Pārvērtību Burvi, un tas pateicoties jūsu balsojumam mūsu aptaujā. Vari droši sagaidīt jaunas kustības un visādus zviagžņu gājienus no viņa, ieraugot viņu tu pat varētu iesaukties "Vāu, vecīt!"

Arī TzHaar pilsēta un tās iemītnieki piedzīvos grafiskos uzlabojumus. Tāpat kā Ballīšu Pītu, arī TzHaar pilsētu tieši jūs iebalsojāt Grafiskajām pārvērtībām. Līdz ar TzHaar pilsētu arī Jadu piemeklēs nelieals grafiskās izmaiņas, un viņš vairs neizskatīsies kā agrāk.

Un tas viss mūs noved pie visā RuneScape pasaulē pirmā: TzHaar kvesta! Izskatās ka TzHaar ļaudīm ir nepieciešama JalYt-cilvēks- lai palīdzētu viņiem tikt galā ar bezbailīgiem nezvēriem kuri ir sākuši rakt tuneļus caur viņu pilsētu. Parasti tāda problēma tiktu atrisināta starp savējiem, bet šoreiz ir kāds sīkums, nezvēriem tikt klāt var caur mazu alu-caur alu, kura ir piemērota cilvēka augumam nevis viņiem. Vai tev veiksies tur kur viņiem neveicās, TokTz-Ket-Dill'ā?

Vēlāk, šomēnes, mēs jūs iepazīstināsim ar Ātrā Čata sistēmu- alternatīvu jau ierastajai čatošanas sistēmai. Ātrajā čatā jūs varēsiet ar datorpeli zivēlēties teicienus, sveicienus, atbildes un jautājumus no īpašas datubāzes. Mēs uzsaktām, ka tas varētu būt diezgan noderīgi mini-spēlēs, kā Piļu Karos un Parazītu Kontrolē, kur pēc iespējas ātrāka sazināšanās ir nenovērtējama.

Ātrā čata piedāvātās iespējas būs pieejamas arī spēlētājiem kuriem ir Mute. Mēs uzskatām, ka Ātrā čata sistēma palīdzēs cīnīties ar tiem, kuriem ļoti patīk čata logu piemēslot. protams, Ātro Čatu būs iespējams izmantot arī Vācu serveros, un sistēma pārtulkos jebkuur no čata opcijām, kuru jūs izvēlēsieties.

PIEZĪME- Lai arī Ātrā Čata sistēma būs pilnībā funkcionējoša, ierastais čats paliks neskarts.

Līmeņu-sasniegšnas ziņojumi, turpmāk būs informatīvāki un mazāk uzbāzīgi, ar vairākām izmaiņām, kuras, pēc mūsu domām, jums patiks. Pirmkārt, jūs ieraudzīsiet, ak tagad parādīsies daudz vairāk informācijas par to ko jūs varat iesākt sasniegdami savu jauno līmeni, sākot no kvestiem, līdz pat dažādām īpašām RuneScape vietām. Virs jūsu galvas parādīsies neliela uguņošna un jūs nedaudz paiesieties uz priekšu lai jūsu līmeņa sasniegšanas ziņa netiktu pārtraukta dēļ kādas ciņas vai Nejauša notikuma.

Dažādas statistikas zīmes būs redzamas RuneScpae ielās. Tajās jūs avrēsiet izlasīt dažādus interesantus faktus, par populārākajām RuneScape nodarbēm. Vai tu gribētu zina't cik daudz Varrockas pils sargi ir nogalināti? Statistikas zīmes jums parādīs precīz skaitli..

Pakāpeniski, mēneša laikā tiks veikti arī daži mazāki uzlabojumi. Pirmais- Grind-x - jūs varēsiet ierakstīt vēlamo skaitli, jūsu izejvielu saberzšanai ar piestu un piestalu. Mēs arīdzen pievienosim vairākas ceļazīmes, lai padarītu ceļošanu pa RuneScape pasauli ērtāku. Galu galā, weblapas jaunumos jūs varat gaidīt Perils of Ice Mountain ekrān-tapeti, spēlētāju galeriju un Pasta somu no žoga otras puses.

  • Rūķis-dwarf
  • cirtnis-pickaxe
  • Assist-sistēma- assist sistem
  • Ballīšu Pīts- Party pete (atrodas Faladoras Party Room)
  • ātrais Čats-quick chat
  • Nejaušais Notikums (2008)-random event
  • Piļu kari-Caste Wars
  • Parazītu Kontrole-Pest Control
  • Piesta un Piestala-Pestle and mortar
  • Pasta soma no žoga otras puses- Postbag from the hedge