Šis mēnesis sāksies ar fanfaru skaņām. Februāris spelēs vadītāja lomu Audio nedēļai - melodijas, uzsitiesni, izmaiņas un uzlabojumi kas paspilgtinās tavu klausīšanās pieredzi un padarīs mūzikas sistēmu ērtāk lietojamu. Tu vari būt drošs ka dzirdēsi dziesmas no sākuma līdz beigām nebaidoties no tā, ka tās vidū pēkšņi pārtrūks un sāksies kāda cita dziesma ieejot citā apgabalā. Ceļotājiem, kuri būs atslēguši visas 500 melodijas būs pieejama jauna, gaisa ģitāras emocija. Forši!

Šomēnes nebūs nekādas ākstīšanas grafisko uzlabojumu jomā! Edžvillas kazemātu1 izskats ir bijis diezgan drūms kopš virszemes Edžvilla tika pārtaisīta. Pastnieks Pīts pat saņēma niknu vēstuli no Vannakas2. Tātad - un nebūt tapēc ka mums būtu bail no Vannakas- Februāris mums atnesīs jaunu izskatu Edžvillas kazemātiem kas to padarīs pienācīgi drēgnu un bīstamu.

Pēc vilšanās kvestā "Regicide", Tyras nometnes3 katapultas sargs ir pamanījies izgāzties vēlreiz. šoreiz ļaujot samirkt ģenerāļa Hinninga katapultai. Nevajag pat teikt ka būs nepieciešams kāds bezbailīgs ceļotājs lai salabotu katapultu un ieviestu kādu ļoti nepieciešamo drošību apmetnei. Tavām būvniecības iemaņām būs jābūt diezgan slīpētām, un tavai mākai atrisināt mīklas vēl slīpētākai, Šajā Katapultas būvēšanas kvestā. Kur tev būs iespēja labot nodarītās slepkavības kuras notika "Regicide" laikā- ar pievienotu, uz Piļu kariem4orientētu, atlīdzību, protams.

Februāris nozīmē ka tuvojas pavasaris, un RuneScape zaķi kļūst rotaļīgi. Tiem ir kāre uz ogleeroot, kādu rūķu dārzeni kurš aug tikai vienā zināmā vietā, un viņi dara visu kas ir to nokareno-ausu spēkā lai pie tiem tiktu. šī okšķerīgā un stratēģiskā mini-spēle, tev liks uzrakt sēklas un šos ogleroot pirms ļaunie zaķīši tiek tiem klāt, izmantojot savas izsekošanas un ātras-rakšanas spējas. Tev būs iespēja ne tikai izbaudīt fantastisku spēlēšanu, tu varēsi arī piekļūt izcilām laukapstrādes (Framing) balvām. Grūti atrodamām sēklām, laukapstrādes XP atlīdzība būs pieejam tiem ašajiem kuri spēj veikli darboties ar lāpstu.

Lai turpinātu jautro laukapstrādes plosīšanos, mēs ieviesīsim jaunu laukapstrādes amuletu, ar ko tev noņemties. Laukapstrādes amulets būs pieejams vairākumā galveno laukapstrādes veikalu, un piedāvās dažas Dabas amuleta5 privilēģijas. Dabas amuleta īpašnieki pamanīs ka tas šomēnes iegūs jaunu maģijas dvesmu. Atļaujot teleportēties uz slimajiem laukiem6, un atļaus no tāluma maksāt fermeriem lai sargātu jūsu laukus. Ā, pareizi, vēl tas arī runās!

Pievieno kripatiņu Spēlētāju galerijas, daiviņu attīstības dienasgrāmatas7, ēdamkaroti pasta somas no žoga otras puses8 un tu sapratīsi ka februāris izskatās diezgan garšīgs.

  1. Edgeville dungeon
  2. Vannaka - slayer meistars, un kā viņš pats saka "Varenākais, dzīvais asmeņa meistars visā RuneScape pasauē"
  3. Tyras camp - uz rietumiem no Castle wars arēnas
  4. Castle wars - uz rietumiem no Yanille
  5. Amulet of nature
  6. Disaesed patches - Augs pārstāj augt un piecu minūšu laikā pazūd.
  7. Developmen diary
  8. Postbag from the hedge