Ir pagājušas dažas nedēļas kopš mēs izsludinājām šī gada Golden Gnome Awards un kopš tā laika video montēšanas kopiena ir pacietīgi gaidījusi oficiālo atklāšanu. Vakar šī diena pienāca, un tagad Golden Gnome Awards tiek atklāti.

Runescape video taisīšanas un montēšanas kopiena ir ilgu laiku taisījusi video, un ar katru gadu tā sagaida vairāk rezišorus, montētājus, balss talantus un producentus, lai ņemtu dalību filmu taisīšanas mākslā Runescape ietvaros.

Pagājušo gadu mēs bijām jauki pārsteigti, ieraugot pārsteidzošo kvalitāti, un pirmajā Golden Gnome Video Awards ceremonijā mēs ieraudzījām visu milzīgo RuneFest auditoriju, slēpjoties aiz mūsu Runescape kopienas un balsojot par viņu mīļākajām filmām.

Šajā gadā mēs tēmējam uz dažādām prasmēm, kuras vajadzīgas, lai uztaisītu lielisku video un mēs apbalvosim Golden Gnomes par:

  • Labāko balss atveidošanu
  • Labāko efektu pielietojumu
  • Labāko skaņas pielietojumu
  • Labāko stāstu stāstītājus
  • Smieklīgāko video

Būs arī kategorija par „Labāko video kopumā”, kas ņems izaicinājumu visam Runescape kopienas balsojumam, par viņu iemīļotāko filmu un finālisti izvēlēsies viņu atlīdzību, īstajā dzīvē RuneFest 2011. gada 3. jūlijs

Lielākai informācijai, kā ieet, kā nobalsot un kā vinnēt VIP biļeti uz RuneFest 2011: RuneFest.Com un oficiālajā sacensību tēmā.

Labu veiksmi jums visiem!

The RuneFest komanda

Laboja , labots 1x