Meklējamā atrasšanas burvestība:

Ir kļuvis skaidrs ka Meklējamā atrasšanas burvestība* tika izmantota lai aizbēgtu no cīņas atlīdzības mednieku arēnā. Tas nebija mūsu nodoms un tas padarīja sarežģītāku iespēju gūt atalgojumu no šīs mini-spēle, tādēļ mēs šo burvestību esam pārveidojuši. Ja tu cīnīsies tad tu pie sava mērķa tiksi nevis aizteleportēts, bet gan pie viņa iesi, vai arī skriesi. Protams ja tu tajā brīdī necīnīsies tad tu pie sava mērķa tiksi teleportēts, kā agrāk.

Tāpat, meklējamā atrasšanas burvestība vairs nedarbosies ja būsi kādas citas burvestības aizturēts, piemēram ledus barjeras*.

Šīs izmaiņas stājas spēkā nekavējoties.

Mini-spēle "Vinesweeper":

Izlasot jūsu komentārus forumos, mēs sapratām ka mini-spēles atlīdzībai būtu jābūt lielākai nekā tā ir pašlaik. Mēs šo patīkamo spēli tagad stingri pārskatām. Mēs plānojam uzlabot exp un sēklu atlīdzības, tāpat arī citas "Vinesweeper" izmaiņas nākamnedēļ.

Mēs jums iesakām jūsu sapelnītos punktus pataupīt līdz šīm izmaiņām. Mēs negribam lai jūs pārstājat spēlēt šo mini-spēli; galu galā, mēs nemainīsim punktu skaitu kuru tu vari nopelnīt, bet gan to cik tie punkti ir vērtīgi.

Tāpat tu vari jau sākt gaidīt ka ar razbainiekiem, zaķiem būs vieglāk tikt galā. Pašlaik viņi ir pārāk ātri, lai tiktu efektīvi apstādināti, un dažreiz pat apēd tavas sēklas vēl pirms tu paspēj izvietot Ogleroot'u*

Precīzāka informācija par visām "vinesweeper" izmaiņām, un visu pārējo būs nākamnedēļ.

  1. Meklējamā atrasšanas burvestība-Bounty locate spell
  2. Ledus barjera-Ice barrage
  3. Ogleroot-Tiek izmantoti spēlē "Vinesweeper"