Šonedēl spēlētāji ar augstu herblore beidzot varēs pagatavot dažas ļoti spēcīgas un netirgojamas1 dziras. Izmantojot savas augsti attīstītās herblore zināšanas, nu jums būs iespēja pievienot arī trešo sastāvdaļu jūsu brūvējumiem, lai padarītu tos vēl efektīgākus.

 

Šīs dziras nav aprobežotas vien ar to, ka paaugstinās jūsu līmeņus uz kādu laiku. Esi kādreiz gribējis paņemt savu spējīgāko ieroci līdzi uz kādu KBD2 pasākumu, bet dēļ Anti-Dragon Shield, aprobežojies ar kaut ko vārgāku? Tagad, ja būsi sasniedzis jau 84 herblore līmeni, tu to varēsi, pagatavojot īpašo Super Anttifire Potion. Esi tuvu jau 99 herblore līmenim, bet ir apnicis taisīt visu laiku vienu un to pašu? Sasniedzot 96 līmeni, varbūt pamēģini pagatavot jauno Overload?

 

Uzreiz pabrīdināsim tos, kuri var un jau ir iemēģinājusi roku Extreme magic potion gatavošanā. Tā neiedarbojas tāpat, kā tās zemākā līmeņa priekštece. Kad iedzerta, šī dzira palielinās visu uzbrukuma burvestību3 spēku par 40% uz veselām 6 minūtēm un to var apvienot ar citām maģiskām uzpariktēm, kas palielina uzbrukuma spēku.

 



Citi Jaunumi..

 

Kā daļa no pārmaiņām, kas ir piemeklējušas ekipējuma inventoriju, tagad dažiem priekšmetiem ir parocīgākas labā-klikšķa opcijas. Piemēram Amulet Of Glory tagad uzreiz uzrāda visu četrus iespējamos teleportēšanās galamērķus, tā vietā lai tev būtu bezgalīgi daudz reizes jāspiez uz uzrakstu "operate".

Spēles dziņa komanda4 spēlētāju sarakstu tagad padarīju mainīgāku, lai izvairītos no dažu spēlētāju priekšrocībām pār citiem, dēļ viņu IP adresēm.

Tagad pa pasaules karti var pārvietoties izmantojot arī Arrow keys5


Piezīmes:
1 Netirgojams - untradeable (Tāds, kas nav pārdodams)
3 Uzbrukuma burvestība - Offensive spell (Fire strike, water strike, wind strike utt.)
4 Spēles Dziņa komanda - Game Engine Team
5 Arrow Keys - Bulttaustiņi -