Šis update liek domāt, ka Surok ir izdomājis viltību, kā izmukt no Varokas bibliotēkas cietuma un ir nodoms turpināt viņa negodīgo plānu. Viņš arī atradis laiku, lai nozagtu dažas senatnīgās grāmatas no bibliotēkas, atklajis slepenus noslēpumus un spēcīgas maģijas.

Ir zināms tas, ka Suroks grib valdīt pār Varoku un tev viņš ir jāapstādina! Tas nbūs tik viegli kā izklausās, jo Surokam ir draugi ļoti, ļoti lepnās vietās.

Suroks pēdējo reizi bija manīts klaiņojot uz austrumiem no Varokas uz Chaos tuneļiem, tas tika uzzināts Janvārī.

Esi uzmanīgs, kad dodies šajos tuneļos, tie ir pilni ar dažādām radībām, ieskaitot pūķusu, tie tev var uzbrukt bez žēlastības! Pieskati mantas, kuras tu ņem līdz un nebaidies zaudēt, jo tur ir ļaunākas lietas par orkiem tumsā, šajā pasaulē.


Kopsavilkums


Kur sākt Chaos tuneļi: The hunt for Surok
Sāc parunajot ar Surok līdzās Saradomina statujai uz austrumiem no Varokas.

Nepieciešamās prasmes lai pabeigtu: The hunt for Surok:
What lies below kvests
44 Slayer līmenis
Liels kombatlīmenis būs noderīgs


Citi jaunumi...

Pēc pēdējo rezultātu apkopojuma, spēlētāji varēs dabūt priesteru drēbes pie Bounty Hunter arēnas. Šīs drēbes dod nelielus prayer bonusus.

Mēs esam salabojuši Assist sistēmu, tas nozīme, ka Rūnu taisītāji varēs iegūt uz pusi vairāk rūnas nekā iepriekš, ja vien cilvēkam, kuru asistē ir pietiekoši liels Runecrafting līmenis.

Mēs tagad novērojam dažas nelielas izmaiņas, kuras varētu celt jūsu spēlēšanas prasmi, un jūs varat gaidīt šādus uzlabojumus:
  • Kad ieskatamies Smithingā, tas atgādina par banku vienādību un vienkāršību.
  • Romeo no Varokas, jūs vairs neaizkavēs tik ilgi. Ja jums vaidzēs kaut ko uzrakstīt čatā, tad to droši varēs izdarīt un pēctam turpināt sarunāties ar Romeo.