RuneScape maksājošajiem spēlētājiem [memberiem] nu ir iespēja nomainīt savu "Display Name", kas var atšķirties no tava lietotājvārda. Šo vārdu citi cilvēki redzēs visās pārējās JaGeX spēlēs un arī mājaslapā - hiscores, forumā utt. Tavs lietotājvārds [tas, ar ko tu ielogojies spēlē] vienmēr paliks tāds pats neatkarīgi no tā, kāds būs tavs Display Name. Tavs sākuma Display Name būs tāds pats, kāds lietotājvārds.

Kā nomainīt?

Iespēja nomainīt Display Name pašlaik ir iespējama tikai maksājošajiem spēlētājiem. Lai nomainītu savu Display Name, dodies uz "Account Management" sekciju RuneScape mājaslapā un izvēlies "Change your display name". Tad tu vari nomainīt savu Display Name uz kādu, kurš jau nav aizņemts.

Uzmanību!

Kad būsi nomainījis savu Display Name, jaunu tu dabūt varēsi tikai pēc 28 dienām, tā ka pārliecinies, ka tavs jaunais vārds tev tiešām patīk. Pēc 28 dienām, tev tiks dots laika periods, kurā tu varēsi atgriezt savu iepriekšējo Display Name. Atkarībā no tā, cik tev ilgi tas vārds ir piederējis, tev var tikt piešķirts ilgāks laiks, lai to atgrieztu. Kad tu nomaini savu Display Name, neliela ikona parādīsies blakus tavam nikam tiem, kuriem tu esi friend list. Uzbraucot ar peles kursoru, viņi varēs redzēt, kāds ir bijis tavs iepriekšējais Display Name. Pats Display Name mainīšanas process var aizņemt līdz pat 15 minūtēm.

Rupji Display Name

Display Names dod JaGeX iespēju nomainīt rupjos nikus, kādi ir vairākiem cilvēkiem. Ja tas notiks, tu saņemsi savādāku Display Name, kas pārsvarā sastāvēs no haotiskiem cipariem un tu nevarēsi ielogoties spēlē, līdz tu to nenomainīsi. Cilvēki, kuri atkārtoti lietos rupjus Display Name, zaudēs privilēģiju to mainīt uz noteiktu laika periodu un viņu niku noteiks kāds JaGeX moderātors.

Lūdzu, esiet pacietīgi ar jauno sistēmu, jo daudzi spēlētāji mēģina tai piekļūt un tāpēc serveris bieži ir pārslogots. Ja tev neizdodas nomainīt, pamēģini atkal vēlāk.

Mod Duncan

Web Systems Developer