"As my foot touched the first icy cobblestone, a sense of dread flowed through my already shivering limbs. I could feel a presence, powerful and malevolent, hidden in the darkness before me. Cautiously, I rounded the corner, and was hit by a blast of hot, sulphur-smelling air. There was a sound of cracking bone and gristle that turned my stomach. Then my eyes adjusted and I saw it: a hulking demon, sitting before a blood-spattered stone door and feasting on the bodies of my fallen brothers. It was in that moment, as I raised my axe and prepared to charge for vengeance or death, that I gave the place the name it now bears...the Dungeons of Daemonheim."

Beidzot ilgi gaidītais ir klāt! Jaunā prasme ir gatava un to ir iespējams spēlēt gan f2p, gan p2p spēlētāji. Jūs saņemsiet visu nepieciešamo ekipējumu, kuru jums vajadzēs, lai trenētu šo prasmi(to jūs saņemsiet tad, kad ieradīsieties salā). Lai piedzīvojumi sāktos, ej aiz Al-Kharid bankas un ar laivu peldi uz Daemonheim salu, tur atrodi Tutor, un varēsi sākt trenēt jauno prasmi.

Katrā pazemes istabā jums būs jācīnās ar ienaidniekiem un jāatrisina mīklas, vienlaikus izmantojot savas prasmes. Šo prasmi jums būs jātrenē ar vēl citiem spēlētājiem. Izmantojiet savas prasmes, lai atrastu atslēgas, laupījumu un atklātu jaunas vietas, līdz tiksiet līdz istabas bosam.

Jaunajā prasmē ir iekļauti daudzi jauni NPC, jaunas istabas un vietas, kuras ir apmēram 60 reižu lielākas par Faladoru – vairāk, nekā jebkad ir bijis kādā uzlabojumā.

Pēc piedzīvojumiem ar savu grupu, jūs tiksiet apbalvoti ar pieredzi un jauniem ieročiem, bruņām, iekļaujot lietas, kuras būs pieejamas gan f2p, gan p2p.

Ja jums ir kādi jautājumi saistībā ar šo prasmi, lūdzu izmantojiet kādu no šiem forumiem(Adventuring Parties, Dungeoneering Feedback un Dungeoneering Help) un sīkāk par Dungeoneering prasmi.

Mod Mark, Mod Trick, Mod Liono, Mod Chris L and Mod Benny

Citas ziņas

*Lieldienu events 2010 vairs nav pieejams

*Mēs esam pievienojuši pogu, blakus mini-mapei, ar kuras palīdzību jūs varēsiet redzēt cik exp jūs esat ieguvuši kopš ielogošanās.

* P2P spēlētājiem bankā tagad ir pieejamas vēl 10 papildus vietas.

Laboja , labots 5x