Iespējams ka esi dzirdējis par FunOrb, bet zini ļoti maz par to kas ir atrodams zem šī nosaukuma. Nu tad tā. Tā ir pavisam jauna, mūsu izstrādāta weblapa kura sevī ietver lielisku interneta spēļu kolekciju, kura tiks papildināta regulāri.

Tu tur atradīsi bezmaksas spēļu klāstu, sākot no ātrs un bez žēlastības braukšans spēlītēm, līdz pat slavu nesošām augstu novērtētām šaušanas spēlēm. No stratēģiski bāzētām spēlēm līdz prātu kutinošām mīklām. Ik katra no tām ir notikumiem piesātināta, un lieliski izbaudāma. Kārdinot tevi pamēģināt "Tikai vēl vienu reizīti"

Ja tev ir RuneScape konts, tad tu vari doties uz FunOrb un sākt spēlēt nekavējoties! Tas tādēļ ka FunOrb sistēma ir ōti līdzīga RuneScape. Katrai spēlei ir bezmaksass versija no kuras tu avri pāriet uz maksātāju versiju, kad vien tev ienāk prātā, vai arī gribas izbaudīt maksātāju vairāk priviliģēto dzīvi. Nemaksātājiem būs pieejami Spēlētāju topi*, un dažas prasmes, kamēr maksātājiem būs pieejama pilnīgi visam, visām vairāku-spēlētāju* spēlēm, prasmēm, pilna-ekrāna* spēlēšanai un forumiem.

 

Mēs jau esam ieplānojuši jaunus weblapas uzlabojumus, ar jauniem notikumiem katras divas nedēļas!

 

Tur arīdzen ir opcijas kuras būs pieejamas mūsu pašreizējajiem runeScape spēlētājiem. Tu vari Reģistrēties FunOrb lapā, ar tavu RuneScape kontu un saglabāt to pašu draugu un ignorējamo cilvēku sarakstu. Tātad, tu varēsi čatot ar saviem draugiem caur abām šīm lapām, kā arī redzēt kuru spēli spēlē viņi un pat mēģināt pārspēt viņu rezultātus.


Un pie tam, RuneScape memberi var iegādāties kombinēto abonamenta paketi, gan priekš RuneScape gan priekš RuneScape, par nieka 7$ (ASV dolāri) vai arī 4, 60£ (Angļu Mārciņas), maksājot ar kredītkarti! Tas ir tikai par 2 dolāriem vairāk kā maksājot par parasto ikmēneša abonamentu RuneScape. Atsevišķi FunOrb abonamaents makšā 3$ vai 2£ maksājot ar kredītkarti.

 

Mūsu vispārējie noteikumi tagad attiecas uz abām lapām, gan RuneScape gan FunOrb.


Daži no jums ir uzdevuši parastos ikdienisķos jautājumus par FunOrb RuneScape forumos. Tākā mēs garantējam ka Funorb ir droša lapa, tad jūs varat brīvi runāt par FunOrb RuneScape forumā un par RuneScape FunOrb forumā.


Mēs arī gribētu atgādina't, ka lai arī FunOrb ir Jagex produkts, tas neatstās iespaidu uz RuneScape uzlabojumiem. Jūs vēljoprojām saņemsiet to pašu daudzumu, tik pat kvaitatīvu uzlabojumu. Ir divas dažādas komandas priekš katras no weblapām, tādēl tu vari sagaidīt daudz labu spēļu nākotnē priekš FunOrb.


  • Spēlētāju topi- Highscores
  • Vairāku-spēlētāju- multiplayer
  • Pilna-ekrāna- Fullscreen



Un lūk dažia ttēli, kas jums varētu parādīt ko šī lapa jums piedāvā.

Arcanist




Terra Phoenix




StarCannon




Torquing



Ja šis raksts tevi iespaidoja tad apmeklē mājaslapu. www.funOrb.com