Kā daļu no mūsu turpmākās piepūles uzlabot "vecākās" RuneScape vietas, mūsu grafiskā komanda bija aizņemta uzlabojot un uzfrišinot Edžvillu. Pilsētnieki, mājas, tilti un pat Oziača būda ir apciemota no jauna, un uzposta, ieskaitot visu pārējo Edžvillas apkārtni. No Edžvillas apakšzemes cietuma ieejas un baismīgās kapsētas līdz savvaļas grāvim; no tilta pāri upei līdz Oziača būdai;visai apkārtnei tika dots aizraujošs, un daudzi pat varētu teikt "ass" izskats!
Edge

Vienalga kad tev vajag vietu lai satiktos pirms iešanas savvaļas kampaņā, vai kad tu tikko atnāci atpakaļ no saviem piedzīvojumiem tālu, tālās vietās, apstājies un uzmet aci-tu varētu atrasties uz sava beņķa malas, kad izmeklēsi uzlabojumus šajai ekscentriskajai pilsētai!

Citas ziņas...

Kad cīnoties ar vairākiem indivīdiem iekš spēlētājiem piederošo māju apakšzemes cietumiem, vairākcilvēku cīņa nevienmēr bija lietojama. Sekas bija tādas ka šajās zonās varēja cīnīties tikai cilvēks pret cilvēku. Šī problēma tagad ir novērsta, tapēc ienāc ja tu uzdrīksties!

Pēc spēlētāju lūgumiem bankas pinkods tika pievienots Miscellānijas naudai. Konsultantam Ghrimam tika dots treniņš un viņš tagad prasīs tavu bankas pinkodu lai tu spētu piekļūt saviem labumiem.

Māju teleportēšanās burvestība sākotnēji dizainēta lai palīdzētu spēlētājiem kuri bija iestrēguši ir drusciņ mainīta. Ja tev ir senā vai mēness burvju grāmata un tu noskaiti burvestību kad esi brīvajā pasaulē, tu tagad tiksi teleportēts un Lumbridžu. Kad tu atgriezīsies maksas pasaulē tu tiksi teleportēts uz Edžvillu vai Mēness salu.

Enerģijas pārvietošanas burvestības maģiskā pieredze no Mēness maģiskās grāmatas tika palielināta un tagad is saskanīga ar gudrības bāzes datiem.

Daudziem inventāra priekšmetiem tika mainīti apraksti lai labāk saprastu ko tie satur.J ūs tagad būsiet spējīgi pateikt ko jūs pērkat vai tas ir parasts koka krēsls vai arī apzeltīta plata gulta ar baldahīnu uz četriem koku stabiņiem.

Gaidīšanas istabas laiks starp Barbaru Iebrukuma viļņiem ir ticis samazināts no vienas minūtes līdz 30 sekundēm; mēs jūtam kad tas ir pietiekams laiks lai paskatītos savas grupas sadalijumu un veikt kādas izmaiņas savā komandā. Tas arī nozīmēs kad tev vairs nebūs tik ilgi jāgaida lai ietu spēlēt nākamo vilni.