Daži Guthixa druīdi ir atklājuši vēl neizpētītu pazemes alu kas stiepjas iekšā zema līmeņa Wildernesā, uz ziemeļiem no Varrockas Tur iekšā atrodas jaunā viens-pret-vienu, taktiskā, cīņas mini-spēle, pieejama gan memberiem gan F2P.


Izskatās ka ala ir saglabājusies neskarta jau kopš Dievu Karu laikiem. Gadu gaitā to ir sargājušas Fiaras, milzīgās, Guthixa dūres, noslēpuma glabātājas un sargatājas. No šīs "dūres" izstaro neticams spēks un druīdiem ir izdevies vienoties ar Fiarām par nelielas daļiņas no šīs "dūres" paņemšanu sev. Un šī ir tā vieta, kur loma tike piešķirta tev, jo druīdiem ir nepieciešama palīdzība.

Raksturīgi Guthixam, Fiaras šai mini-spēlei ir pievienojušas "Balansu". Katram, kurš mēģinās iegūt dūres spēku, pretī stāsies kāds, kas to neļaus, mēģinot cirst, šaut vai burt uz viņiem.

 

Tev un vēl kādam dēkainim būs pavisam konkrēti uzdevumi: būt medniekam un būt medījumam. Medījuma uzdevums būs izdzīvot cik ilgi iespējams un ievietojot iegūto guthixa spēku Varas akmenī, tikmēr medītāja udevums būs gaužām vienkāršs- Pievarēt medījumu, cik ātri vien iespējams.

 

šīs mistiskās arēnas enerģija arī nebūs diezko žēlīga pret tiem, kas mēģinās iegūt Guthixa dūres spēku. Pat varenākie karotāji jutīsies novārdzinātāki nekā jebkad agrāk, cenšoties pasargāties no medniekiem, kas padarīs uzdevumu, palikt dzīvam pēc iespējas ilgāk, neticami sarežģitu. Vienīgā palīdzība ko alas sniegs ir vietas kur paslēpties. Bet vai ar to būs pietieami?

 

Kad gan tu, gan tavs pretinieks būsiet iejutušies medījuma lomā, tam kurš būs vislielāko daļu no Guthixa dūres spēka būs ievietojis Varas Akmenī, tiks piešķirta uzvara. Guthixa Dūres taloni tiks piešķirti balstoties uz to cik labi tev veicās. Un savus talonus tu varēsi apmainīt pret diezgan plašu balvu klāstu. Ieskaito Cimdus, kuri palielinās tavu RuneCrafting EXP, vairogus ar radzēm un vēl daudz ko citu.

 

Īsumā:


Kur uzsākt Guthixa Dūri:

Uz ziemaļiem nno Varrockas zema līmeņa Wildernesā

Nosacījumi:

Nekādi, Guthixa Dūre ir pieejama gan F2P, gan P2P

Pieeja:

  • Jaunai viens-pret-vienu mini-spēlei
  • Jaunai arēnai Ape Atoll lielumā.
  • Balvām, ieskaitot jaunu apģērbu, pieejamu gan F2P, gan P2P.
  • Guthixa dūres spēlētāju TOPu, tiem kuri būs ieguvuši vismaz 500 punktus

Citās ziņās:


Medījamo dzīvnieku variācijas, tagad ir palielinājušās un pievienotas vairākām RuneScape vietām. Mērkaķi, vāveres, zebiekstes un Gekoni, tagad var tikt atrasti arī citās krāsās un izmēros.

 

Ballīšu istabas lāde ir pamainījusies, un tagad tā precīzāk noteiks ievietoto priekšmetu kopējo summu. Tagad tā pārbaudīs preču vērtību Grand Exchange datu bāzē, tādēļ jūs tagad gūsiet precīzākas ziņas par to cik lielu summu jūs varat tur iegūt, ja laimējas.

 

Raugoties uz komentāriem Forumos, mēs esam
nedaudz pamainījuši Ibisu, Granīta Krabi un Granīta Omāru, un tagad viņi tev piešķirs nelielu papild-exp, kamēr tu ķersi zivis.

 

Dažas grafiskas kļūmītes peimeklēja RuneScape pasauli: Neitzinot aizsarg-valnis mēdza pazust un Karamjā bija uzradusies bedre. Guthixs ir atjaunojis balansu spēlē, un tas viss ir izlabots.

 

Galu galā, ir veiktas dažas izmaiņas Culinaroamncera lādes un Rūķu pārtikas Cenu sarakstā. Priekšmetu cenām tagad būtu jābūt pievilcīgākām


  • Guthix- Balans dievs RuneScape
  • Varas akmenis- Stone of power
  • Ballīšu istaba-Party room
  • Granīta krabis-Granite crab (summoning izsaucamais dzīvnieks)
  • Granīta omārs- Granite Lobster (summoning izsaucamais dzīvnieks)
  • Culinanomancers- Kvesta Recipe For Diaster personāžs