Jaunais dizains RuneScape.com:

Lielākajai daļai cilvēku pirmais, ko viņi redzēs ir pārtaisītā RuneScape mājaslapas. Jūs redzēsiet, ka visi linki no kreisās malas ir pazuduši - tie ir pārvietoti uz lapas augšu. Katrs no augšā esošajiem linkiem atvērs tabulu. Tā Jūs varēsiet ātrāk atrast nepieciešamo lietu! Ieeja spēlē pašreiz vēl ir tāda pati.

Spēles uzlabojumi:

Bez RuneScape HD mēs esam sataisījuši dažus grafikas uzlabojumus. Pašreiz ir uzlabotas tikai dažas lielākās pilsētas - Al Kharid, Lumbridge un Ardougne. Arī Castle Wars ir mazliet pārveidoti - to gleznas šobrīd ir pārkrāsotas. Arī darbībām(Emotes) ir šis tas izmainīts - tagad darbības izskatās daudz iespaidīgāk nekā tas bijis iepriekš. Ir izmainītas arī uguns lāpas.

RuneScape pasaules kartes integrācija:

Lai pataisītu RuneScape vietu meklēšanu vieglāku, mēs esam uzlabojuši RuneScape pasaules karti. Jums ir tikai jāpiespiež zelta globuss, kas atrodas labajā augšējā stūrī, pie Minimap. Jūs varat redzēt savu atrašanās vietu un vietu, kurp Jūs ejat bez neviena cita loga atvēršanas kā tas bijis iepriekš!

Citi jaunumi:

"Aiz Jūlija aizkulisēm" tiks izveidots nākamās nedēļas sākumā. Mums ir arī citi lieliski jaunumi, kas ir ieplānoti šomēnes, bet mēs tos neatklāsim, lai nenovērstu Jūs no grafikas uzlabojuma.

Šausmīga maiņa ir notikusi arī violetajiem saldumiem(purple sweets). Iepriekš bija problēma ar programmēšanu tāda, ka tie varēja pataisīt spēlētāju nemirstīgu. Tas mums nebija iecerēts! Tagad saldumi ir atpakaļ to iepriekšējā, normālajā, stāvoklī.