Ceļojot uz milžu pilsētu Oo'glogu'u Balnea nebija paredzējis tādu neatvairāmu biznesa izdevību, Lai gan pilsētā čum un mudž visādu kukaiņu un tā ir pilna īgnu milžu. Tai apt laikā tā ir mājvieta diezgan apbrīnojamiem baseiniem

Izskatās ka šiem baseiniem piemīt spēja dot labumu veselībai un darbaspējai. Paturot to prātā Balnea uzsāka mērķtiecīgu ceļu pārveidot primitīvu apmetni luksusa spa kūrortā. Diemžēl, savas komandas sastādīšana no milžiem, ir radījusi lielākas grūtības nekā viņai šķita. Un viņai noderētu tava palīdzība lai spa kūrorts varētu veiksmīgi darboties.

Protams tas nebūs viegli: kukaiņi riņķo ap spa baseiniem, Viesnīcas īpašniekam šķiet ka no lielopa gabaliem sanāk labi spilveni. Un vietējais pavārs apt nespēj pagatavot kautko ēdamu pēc visprastākajām receptēm. Izpildi šos uzdevumus un tev būs pieeja visiem Oo'glog labumiem, ieskaitot veikalus, spa baseinus, milžu teltis, dubļu vannas un iespēju medīt jaunas medību* radības. Acīgākie malkascirtēji** būs pamanījuši arī jaunus kokus- eikaliptus***

* Hunter
** Woodcutters (skills woodcutting)
*** Eucalyptus

Kur sākt kvestu As a first resort

Parunā ar Chief Tess Oo'glog'as centrā

Kas vajadzīgs lai pildītu As a first resort:

Big Chompy Bird Hunting
Zogre Flesh Eaters

medību* līmenis 48
ugunskuru veidošanas** līmenis 51
malkas cirsšanas*** līmenis 58

Pieeja:

Pavisam jaunai paltībai Lunāro salu**** lielumā
Trīs jaunas medību radības
Jauns izsaukšanas***** dzīvnieks
Jauns koka veids
Milzums citu atlīdzību

* Hunter
** Firemaking
*** Woodcutting
**** Lunar isles
***** Summoning


Citās ziņās:

Tā kā daudzi Forumos norādīja uz to ka daži monstri met vairāk Charms bet citi mazāk, mēs esam to ņēmuši vērā un izlabojuši. Tagad charmu daudzums ko tie metīs būs vairāk pielāgots to combat līmenim.

Mēs arī pievienojām iespēju mest charmus dažiem Slayer radījumiem, tā tu varēsi tos vākt pildot kādu no slayer uzdevumiem.

Mēs arī izlabojām kļūmi kad cilvēki mēdz pazust Klanu kaujās. Tas ir izlabots un spēlētāji vairs nepazudīs.

Zamoraka dziras kurā bija palikusi viena ceturtdaļa nedeva to pašu ko pilns Zamoraka dziras brūvējums, tagad tas ir izlabots.

Dzīvības gredzeni (ring of life) vairs neteleportēs tevi ārā no Klanu kaujām kad tev būs maz Dzīvības punktu. Tā ir droša mini-spēle, un nav vajadzības no turienes teleportēties uz drošību.