Intriga, slepkavības un nodevīgas sazvērtestības! Viss iet uz pilnu klapi "sinclair" pilī. Ģimene kas šeit dzīvoja ir bazudusi bez pēdām. Taču nevieni no viņu kaimiņiem neizsaka ne mazāko līdzjūtību ģimenes pazaušanā, bet aizdomas sāk rasties kad pamana to, ka karalis artūrs (kind arthur) un viņa kareivji arī ir pazuduši...

Mums atkal vaig tavu palīdzību, lai varētu atklāt šo sazvērestību, kas vērsta pret "sinclair" pils ģimeni. Tie kas būs izpildījuši "Murder mystery" kvestu tiks izsaukti lai pārbaudītu jūsu aizsardzības spējas! Viss nav tākā izskatās, jo karaļa nolaupīšanā ir iesaistīti vairāk cilvēki nekā tu domā!

Ja tev izdosies izpildīt šo bīstamo misiju tiksi ielūgts trennēties kopā ar apaļā galda bruņiniekiem, un tiksi labi apbalvots!

Bet vai tu to spēsi?

Kings

Citi jaunumi:

Seer`s pilsēta ir saņēmusi savu sen gaidīto grafikas uzlabojumu. Ja kādreiz skrienat šai pilsētai garām neaizmirstat tur iegriezties!

Ballīšu istaba (party room), kura pirmstam atradās seer`s pilsētā nu ir pārcelta uz faladoru, lai arī mūsu bezmaksas spēlētāji varētu rīkot ballītes!

Mēs esam izveidojuši jaunu iespēju iegūt sev parakstu (sigu) tieši no hiscoriem! šis ir domāts visiem mūsu spēlētājiem kuri bieži uzturas ar RuneScape saistītās lapās!

Ja jums paveicas un jūs varat noķert, nindzas implingi taga dmet jau gatavus hidus craftošanai!

Paldies ka lasījāt ceru jums patiks! smile_mini.gif