Level-Up informācija.

Jauna līmeņa dabūšana var atklāt daudz jaunu iespēju, daudz priekšmetu. Jums droši vien gribētos zināt, ko attiecīgajā līmenī ir iespējams izdarīt. Tā nu mēs esam pārveidojuši level-up informāciju.

Tagad level-up informācija ‘izstāsta' iespējamo rīcību daudz plašāk un skaidrāk. Informācijā tiks parādīts, kad sasniegsi nākamo Combat līmeni, tādējādi atvieglojot darbu RuneScape palīg-lapām. Šī līmeņa dabūšana būs daudz patīkamāka nekā tā ir bijusi iepriekš!

Jauna informācija ir arī pielikta katrā prasmju aprakstā:

rangedm

Visbeidzot, esam arī sataisījuši izmaiņas tiem, kuriem patīk fotografēt savu sasniegto līmeni. Nu Jūsu iegūtā līmeņa zīme nepazudīs, ja esat kaujā, kā tas notika agrāk. Kad Jūs dabūsiet jaunu līmeni, attiecīgās prasmes ikona sāks mirgot. Jūs varat paskatīties savu level-up zīmi, uzspiežot uz mirgojošās ikonas.

Citi jaunumi:

RuneScape ir ieviestas jaunas, neparastas zīmes, kas atklās neparastus jaunumus un dienas aktivitātes. Vienmēr esi vēlējies uzzināt, cik kūkas ir nozagtas no Ardougne veikaliem? Tagad Tu to vari! Šīs zīmes ir iespējams atrast šādās vietās: *Ardougne; *Goblin Village; *Lumbridge; *Lumbridge govju laukos; *Varrock pilī.

RuneScape ir uzlabotas arī parastās zīmes gadījumam, ja esi apmaldījies.

Daudz dator-vadītu spēlētāju ir ieviesti Miscellania un Etceteria, lai palīdzētu Jums ietaupīt laiku.

Juna no Tears of Guthix minispēles tagad ir daudz īsāki stāsti nekā iepriekš. Tagad arī viņa pateiks precīzāku laiku, kad Jūs varat doties atpakaļ uz šo minispēli.